24-12-2018

MarkLogic lanceert Data Hub Flight School

Deel dit bericht

MarkLogic, leverancier van een transactionele NoSQL-database, lanceert de Data Hub Flight School, een trainingsprogramma om applicatieontwikkelaars op te leiden om met de volgende generatie datamanagement en datahub-technologie te werken. De opleiding is bedoeld om organisaties maximaal van hun data te kunnen laten profiteren, en bestaat uit praktijksimulaties van data-integratieprojecten. Daarin wordt ook aandacht gegeven aan uitdagingen op het gebied van beveiliging en datamodellering.
 
De Data Hub Flight School vraagt een gemiddelde inspanning van 8 tot 12 uur per week, voor een periode van vier weken. Afhankelijk van de deelnemer kan dit worden uitgebreid of ingekort. Cursisten die deelnemen aan de projectsimulator krijgen eerst instructies van een MarkLogic-projectcoördinator, die ze vervolgens door een reeks opdrachten en controlepunten leidt. De simulator combineert aspecten van gestructureerd onafhankelijk leren, aangevuld met coaching en mentorschap.

De opleiding is onderdeel van de gratis technische en zakelijke gebruikerstrainingen van de MarkLogic University op het MarkLogic NoSQL database platform. Hierbij wordt een brug geslagen tussen traditionele klassikale training en praktijkgerichte, hands-on simulatie. Met dit programma kunnen applicatieontwikkelaars beter gegevensbeheer voor hun klanten bieden, en integratieprojecten voor Marklogic-partners realiseren.

Vereenvoudigd beheersysteem
MarkLogic's data hub technologie creëert een gecentraliseerd en vereenvoudigd beheersysteem voor de gegevens van een organisatie in de cloud en/of op locatie. Met een Data Hub Flight School diploma op zak zijn techneuten goed voorbereid om datahubs binnen elke organisatie tot een succes te maken. Door de levensechte simulatie van het bouwen en implementeren van een data hub, leert de volgende generatie techneuten de data management-technieken en best practices die ze tot vele jaren in de toekomst zullen gebruiken.

Datahubs zijn een cruciale oplossing geworden in de strijd om het steeds groeiende datavolume binnen organisaties te verzamelen, te harmoniseren, te analyseren en te beheren. Ook helpt een data hub om bedrijfskritische gegevens te beschermen en veilig te delen voor zakendoen in de digitale economie. Voor het inzetten van de technologie kan gebruik worden gemaakt van het MarkLogic Data Hub Framework, dat de structuur biedt voor het bouwen en operationeel inzetten van een data hub, en de MarkLogic Data Hub Service, een volledig geautomatiseerde cloudservice.

Tags:

Data, Data hub

Company:

MarkLogic

Partners