13-12-2018

TIBCO brengt Data Science en Machine Learning oplossingen naar AWS Marketplace

Deel dit bericht

TIBCO Software heeft de algemene beschikbaarheid van TIBCO Data Science op de Amazon Web Services Marketplace aangekondigd. AWS is de enige cloudmarktplaats met deze oplossing. De release bevat een aantal Machine Learning-algoritmen die door TIBCO zijn ontwikkeld en nu zijn opgenomen in de onlangs gelanceerde AWS Marketplace voor Machine Learning.

TIBCO biedt ondersteuning voor een end-to-end analytische levenscyclus, met een portfolio dat datavirtualisatie, data science, datavisualisatie en data-integratie omvat, voor zowel AWS als hybride cloudimplementaties. TIBCO Data Science is een samenwerkingsplatform dat data scientists van de nieuwste ML-technieken en open source-ontwikkelingen voorziet om innovatieve oplossingen te creëren en tegelijkertijd data security en governance te bieden. Dankzij de schaalbaarheid van het TIBCO Data Science-platform kunnen gebruikers grote datasets verwerken van bronnen zoals Amazon EMR en Amazon RedShift. Met het toenemende aantal Internet of Things aangesloten apparaten wordt het vermogen om grote hoeveelheden data in real-time met ML-modellen vast te leggen, te meten en te analyseren steeds belangrijker. In sommige gevallen moet dit proces aan de ‘edge’ gebeuren. Door gebruik te maken van TIBCO Data Science in samenwerking met TIBCO Flogo Enterprise, kunnen ondernemingen data science-oplossingen in toepassingen aan de rand van het netwerk en in de cloud uitvoeren, streaming data realtime vastleggen, en onmiddellijke en accurate operationele beslissingen nemen.

TIBCO Data Science behaalde ook een AWS ML Competentiestatus in 2018 vanwege haar ervaring, technische vaardigheid en succes bij het helpen van bedrijven bij hun digitale transformatie. Met de ondersteuning voor AWS Marketplace voor Machine Learning stelt TIBCO Data Science organisaties in staat om Machine Learning-modellen te verwerken in serverloze en edge-omgevingen zoals AWS Lambda en AWS IoT Greengrass.

Partners