04-12-2018

IBM en Columbia University lanceren acceleratorprogramma's voor blockchain-startups

Deel dit bericht

IBM en Columbia University hebben twee nieuwe acceleratorprogramma's aangekondigd om de volgende generatie blockchain-innovatie te ontwikkelen. Als belangrijke componenten van het Columbia-IBM Center for Blockchain and Data Transparency bieden de accelerators ondernemers en oprichters van blockchain-netwerken over de hele wereld toegang tot de expertise en bronnen die nodig zijn om blockchain-netwerken op te zetten.

De programma's ondersteunen elk tien startups die werken aan het uitbouwen van blockchain-bedrijven en het ontwikkelen van zakelijke blockchain-netwerken. Als onderdeel van elk programma kunnen deelnemers best practices onderzoeken voor het bouwen van een blockchain-netwerk met technische, academische en zakelijke mentoren van IBM en Columbia. Deelnemers hebben toegang tot agile ontwerpworkshops van IBM, een ervaren netwerk van zakelijke en technische ondersteuning, verbindingen met de Columbia-onderzoeksgemeenschap, en toegang tot IBM Cloud-technologie. Het doel van de programma's is om netwerk-oprichters te helpen hun ideeën te ontwikkelen tot duurzame en schaalbare bedrijven die blockchain-oplossingen aanbieden. Voor degenen die al verder zijn, zijn de programma's ontworpen om hen te helpen schaalvoordelen te bereiken en succesvolle bedrijfsnetwerken te bouwen.

Persoonlijke modules
De IBM Blockchain Accelerator is ontworpen voor wereldwijde bedrijven in een latere fase van groei en gericht op het uitbouwen van een enterprise business-netwerk en een klantenbestand voor hun blockchain-applicatie. Dit gebeurt ongeveer acht weken met een mix van persoonlijke modules in New York en San Francisco. De Columbia Blockchain Launch Accelerator is ontworpen voor bedrijven in het idee-stadium, met een Columbia of andere erkende New York City-gebaseerde universiteitsinstelling. Dit zal ongeveer acht weken op locatie in New York plaatsvinden, waar de oprichters tools en trainingen zullen ontvangen voor het opzetten van een blockchain-startup. Beide programma's zullen bedrijven toegang geven tot technologie en diensten ter waarde van ongeveer 400.000 dollar per bedrijf.

Company:

IBM

Partners