13-11-2018

Kent Graziano presenteert twee keynotes op DW&BI Summit 2019

Deel dit bericht

Kent Graziano zal tijdens de Data Warehousing & Business Intelligence Summit op 27 en 28 maart 2019 twee keynotes presenteren; Agile Methods and Data Warehousing: How to Deliver Faster; en Data Warehousing in Today and Beyond.

Kent Graziano is Chief Technical Evangelist bij Snowflake Computing. Als auteur heeft hij meerdere awards binnengesleept en hij is gerenommeerd spreker op het gebied van data modeling, data architecture en data warehousing. Hij is een Oracle ACE Director – Alumnus, lid van het OakTable Network, gecertificeerd Data Vault Master en Data Vault 2.0 Practitioner (CDVP2), ervaren datamodelleerder en solution architect met meer dan dertig jaar ervaring, waarvan meer dan twintig jaar in datawarehousing en Business Intelligence (in uiteenlopende industrieën). Als internationaal gerenommeerde expert op het gebied van Data Vault en Agile Data Warehousing, heeft Graziano veel succesvolle software en datawarehouse implementaties ontwikkeld en begeleid, onder andere binnen agile DW/BI teams.

In zijn eerste keynote Agile Methods and Data Warehousing: How to Deliver Faster gaat Kent Graziano in op de twaalf principes achter het Agile Manifesto en ziet hoe deze kunnen worden toegepast in de context van een datawarehouse-project. De meeste professionals zullen het erover eens zijn dat datawarehouse- en Business Intelligence-projecten lang duren en vaak zijn tegen de tijd dat er een oplossing is de bedrijfsbehoeften veranderd. Met de populariteit van Agile ontwikkelmethoden zoals SCRUM en Extreme Programming rijst de vraag hoe deze benaderingen kunnen worden gebruikt om DW- en BI-projecten sneller af te leveren. Graziano zal praktijkvoorbeelden met meetbare gegevens bespreken.

In zijn tweede sessie Data Warehousing in Today and Beyond bespreekt Kent Graziano de veranderingen in de wereld van datawarehousing. Wat moet een moderne datamanagement professional met de komst van Big Data, Streaming Data, IoT en de Cloud doen? Het lijkt een heel andere wereld te zijn met verschillende concepten, termen en technieken. Is er een coherente architectuur die we kunnen definiëren? In deze sessie zal Kent Graziano proberen de hype en de buzzwords te doorbreken om te helpen bepalen wat nuttig is.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 27 en 28 maart 2019 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De zesde editie van de DW&BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Keith McCormick, Martin Kersten, Nigel Turner, Kent Graziano, Lawrence Corr, Rick van der Lans, Lex Pierik en Rutger Rienks. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Database Technologie, Analytics, Datawarehousing, Data modeling, Data storytelling, Machine Learning, Datakwaliteit en nog veel meer.

Over DWBI Summit
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.nl.

Meer informatie: www.dwbisummit.com

Partners