08-11-2018

Experian lanceert analytics-oplossing Experian Ascend

Deel dit bericht

Experian heeft de analytics-oplossing Experian Ascend Analytics on Demand geïntroduceerd voor de EMEA-regio. De oplossing moet bedrijven helpen om snellere, meer betrouwbare en beter onderlegde beslissingen te nemen. Experian Ascend Analytics on Demand is een volledig geïntegreerd data- en analytics-platform. De oplossing wordt geïntroduceerd op een moment dat nieuwe, opkomende databronnen, geavanceerde analytics, inzichten en digitale transformatie bij veel beslissers top-of-mind zijn.
 
Recent onderzoek toont volgens Experian aan dat momenteel slechts 30 procent van de senior beslissers gebruikmaakt van het volledige potentieel van data-analytics-software. Twee op de vijf senior beslissers geeft daarnaast aan dat ze hun performance nog steeds baseren op subjectieve meningen en instinct. Een duidelijke meerderheid (78 procent) zegt echter van plan te zijn te investeren in geavanceerde analytics om het businessinzicht te verbeteren, of van plan te zijn hun analytics-mogelijkheden de komende twaalf maanden te verbeteren.
 
Experian Ascend Analytics on Demand biedt bedrijven van elke omvang toegang tot een breed scala van geanonimiseerde Experian-data. Gecombineerd met toonaangevende analytische mogelijkheden, stelt het platform gebruikers in staat om de belangrijkste inzichten voor hun klanten te identificeren en zo hun groei te stimuleren.
Klanten kunnen Ascend gebruiken om hun eigen voorspellingsmodellen te bouwen en beslissingen te nemen door het toepassen van machine learning en kunstmatige intelligentie-technieken op geanonimiseerde credit-, client- en alternatieve data van Experian om zo een compleet inzicht te creëren. De machine learning-tools maken gebruik van diverse contentlagen om diepgaande inzichten te verkrijgen over bedrijven en consumenten. De resultaten worden binnen enkele seconden gegenereerd via flexibele zelfbedieningstools en duidelijke visualisaties die geschikt zijn voor ervaren besluitvormers. Dit alles is voorzien van uitstekende gegevensbeveiliging. De introductie van Ascend markeert de eerste keer dat dit niveau van op maat gemaakte hulp en directe analyses beschikbaar is voor interne data-analisten en hun teams in EMEA.

Tags:

Analytics, Cloud

Company:

Experian

Partners