05-11-2018

Adviesbureau Over Morgen sluit als Silver Partner aan bij Esri Partner Network

Deel dit bericht

Over Morgen treedt toe tot het Esri Partner Network als Silver Partner. Het partnership is een bevestiging van de samenwerking van de afgelopen jaren. Over Morgen is een adviesbureau voor de duurzame leefwereld met datagedreven adviseurs.

Alle grote veranderingen die doorgevoerd worden zouden volgens Over Morgen gebaseerd moeten zijn op data-analyse. Onder meer gebiedsontwikkeling, de omgevingswet, warmtetransitie, duurzame mobiliteit, gebiedseconomie en vastgoed zijn thema’s waar Over Morgen zich mee bezighoudt. Met behulp van data-/GIS-producten kan Over Morgen haar klanten de meest optimale oplossingen bieden.

Managing partner Ruben Visser van Over Morgen licht toe: “Aansluiten bij het Esri Partner Network is voor ons een logische en mooie stap in de samenwerking met Esri. Goede oplossingen voor de leefomgeving worden gedreven door begrijpelijke data-analyses en inspirerende beelden. Over Morgen maakt toepassingsgerichte producten die we altijd visualiseren op de kaart. In de samenwerking met Esri creëren we waarde voor de leefomgeving.”

Jort Engels, partnermanager van Esri Nederland, is blij met het nieuwe partnership: “Het aspect ‘locatie’ en ‘de kaart’ zien we in steeds meer domeinen verschijnen. Voor het maken en beschikbaar stellen van de juiste informatieproducten in GIS is domeinkennis daarbij van essentieel belang! Over Morgen focust zich op de domeinen energietransitie en gebiedsontwikkeling. Met hun uitgebreide domeinkennis zorgen ze er voor dat ArcGIS heel gericht wordt benut bij eindgebruikers binnen die domeinen. Om op die manier het werkproces van die eindgebruikers optimaal te ondersteunen met informatieproducten in ArcGIS, zoals de Warmte Transitie Atlas. Over Morgen stelt in ArcGIS informatieproducten samen met inzicht in vastgoed en energieverbruik, in stakeholders en in de verschillende alternatieven voor duurzame verwarming. Binnen het partnership gaan we uiteraard kijken hoe we onze gezamenlijke klanten nog meer kunnen helpen met ‘de kaart’ via ArcGIS.”

Partners