11-10-2018

Solipsis stelt Paul der Weduwen aan als sales executive BI

Deel dit bericht

Solipsis, geautoriseerd reseller van de IBM Cognos BI en Qlik BI-tools, heeft Paul der Weduwen aangesteld als sales executive BI voor de business unit Performance Management. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de verkoop van licenties, support en bijbehorende consultancy diensten bij klanten. Naast het deskundig adviseren van klanten over de succesvolle inzet van business intelligence, zorgt Solipsis met een team van gecertificeerde consultants voor totale ontzorging bij de implementatie van de BI-tools.

Paul der Weduwen (50) beschikt over ruime ervaring en een uitgebreid netwerk binnen de BI-wereld. Na een start bij Oracle bekleedde Paul der Weduwen sinds begin jaren negentig uiteenlopende sales functies bij diverse grote spelers op de BI-markt zoals Cognos, IBM en Qlik. De laatste jaren was hij werkzaam als OEM-partner en sales manager bij QlikTech Nederland.

“De ontwikkelingen gaan razendsnel en samen met het Solipsis Performance team willen we (h)erkend worden als de beste BI-kennispartner voor onze klanten”, zegt Paul der Weduwen. “Solipsis is al lang een solide business partner van IBM/Cognos en Qlik. Toen ik zelf werkzaam was bij deze leveranciers verliep de samenwerking al zeer prettig en succesvol. Solipsis is een solide, professionele organisatie met mooie klantnamen waarbij de focus vooral ligt op het ontzorgen van de klant. En dat doen we goed! De mogelijkheid om Solipsis Performance Management verder te laten groeien samen met een team van zeer ervaren consultants zie ik als een geweldige en haalbare uitdaging.”

Partners