27-08-2018

Capgemini Frankrijk benoemd tot Microsoft Country Partner of the Year

Deel dit bericht

Capgemini Group heeft de Microsoft Country Partner of the Year Award voor Frankrijk gewonnen. Het bedrijf werd uit alle toppartners van Microsoft gekozen voor het uitblinken in innovatie en implementatie van klantoplossingen, gebaseerd op technologie van Microsoft.

Geoffroy Pajot, VP Global Microsoft Partner Executive bij Capgemini Group, is erg trots op de Microsoft Country Partner Award voor Frankrijk. “Deze onderscheiding erkent de kwaliteit van onze samenwerking met Microsoft en onze focus op voortdurende wereldwijde groei die wordt vertegenwoordigd door Capgemini en Sogeti in Frankrijk.”

De Microsoft Country Partner of the Year awards zijn een eerbetoon aan partners op landelijk niveau die in het afgelopen jaar hebben bewezen topkwaliteit te kunnen leveren bij het leveren van Microsoft-oplossingen aan meerdere klanten. De prijs erkent het succes van Capgemini in effectieve samenwerking met haar lokale Microsoft-kantoor, waarbij innovatie en zakelijke impact worden getoond, klanttevredenheid wordt verhoogd en nieuwe klanten zijn gewonnen.

Tags:

Channel, Award, ICT

Company:

Capgemini, Microsoft

Partners