16-08-2018

Jaap-Jan Pepping nieuwe Regional Business Director Talend Nederland en België

Deel dit bericht

Talend heeft Jaap-Jan Pepping als Regional Business Director voor de Nederlandse en Belgische markt aangesteld. Pepping, gevestigd in Amsterdam, richt zich in deze functie op het uitbreiden van het klant- en partnernetwerk en het versterken van de marktpositie van Talend in deze regio.

De reden om Pepping in te huren benadrukt de sterke focus van het bedrijf om de verdere groei en adoptie van de producten van Talend in Noord-Europa te stimuleren. "In de afgelopen twee jaar heeft Talend zich snel uitgebreid naar nieuwe EMEA-landen, waardoor het partnernetwerk van Talend is versterkt en de bedrijfsgroei in Noord- en Zuid-Europa is toegenomen", vertelt Fergal McDonnell, Regional Vice President van Talend. "Met Jaap-Jan Pepping, die de directe en channel-activiteiten voor Nederland en België leidt, kan Talend het momentum versterken dat het bedrijf heeft opgebouwd bij enterprise klanten."

Twintig jaar ervaring
Pepping brengt twintig jaar aan ervaring met zich mee op het gebied van sales en channel management. Pepping was tot voor kort Regional Business Director bij Quark Enterprise Software, waar hij organisaties ondersteunde met hun strategieën voor contentautomatisering. Voor deze functie bekleedde Jaap-Jan Pepping managementfuncties bij OpenText en Box.com.
“In mijn nieuwe rol als Regional Business Director zal ik werken aan het bevorderen van de constante groei van Talend, gesteund door de toename van cloudadoptie in de regio”, zegt Jaap-Jan Pepping. “Ik ben erg blij dat ik me kan aansluiten bij een leider op het gebied van cloudintegratieoplossingen en organisaties kan helpen met hun data-initiatieven."

Company:

Talend

Partners