13-08-2018

Information Builders lanceert WebFOCUS Infographics

Deel dit bericht

Information Builders heeft de beschikbaarheid aangekondigd van WebFOCUS Infographics, de meest recente uitbreiding van het BI- en analyseplatform van het bedrijf. Met deze nieuwe mogelijkheid kunnen organisaties gemakkelijk visueel inzichtelijke communicatie aan een groot publiek leveren en automatiseren zonder de noodzaak van professionele ontwerp- of softwarespecialisten.

Negentig procent van de informatie wordt visueel verwerkt. Als gevolg hiervan evolueren de manieren waarop organisaties BI- en analytische inzichten leveren, met name door het toenemende gebruik van data storytelling. Infographics winnen snel terrein omdat ze verhalen over data kunnen leveren zonder lange en omslachtige rapporten, waardoor inzichten duidelijk en onmiddellijk begrijpelijk worden. Met behulp van WebFOCUS Infographics kunnen organisaties nu gebruik maken van deze visuele tool om bestaande bedrijfsgegevens naar een hoger niveau te tillen, zodat de dagelijkse communicatie met werknemers, klanten, partners en prospects verandert in visuele en overtuigende datagerichte inhoud.

Gepersonaliseerde infographics
Als resultaat van een samenwerking met een toonaangevende infographicsleverancier, kunnen klanten van Information Builders zeer professionele, visuele communicatie genereren door WebFOCUS Objects op infographics-sjablonen te plaatsen via een krachtige designportal. Bedrijven kunnen dan duizenden, zelfs miljoenen, gepersonaliseerde infographics distribueren via een enkel ontwerp met behulp van WebFOCUS om de infographics te maken en automatisch te verzenden naar een database met contactpersonen. Deze infographics kunnen voor elke ontvanger worden aangepast om zeer relevante informatie weer te geven, zoals account- of bedrijfsactiviteit, die rechtstreeks wordt ingevuld vanuit een beveiligde database die uit bestaande bedrijfsdatabronnen tapt.

Het onderliggende data management, beveiliging en distributie van elke infographic wordt volledig beheerd door het WebFOCUS-platform, waardoor de gegevens accuraat en vertrouwd zijn. Dit innovatieve gebruik van visuele storytelling kan bedrijven helpen hun merk te versterken met aantrekkelijke ontwerpen.

Meer informatie: Information Builders

Partners