23-07-2018

TimeXtender en Provelu sluiten alliantie voor levering Discovery Hub

Deel dit bericht

TimeXtender heeft aangekondigd dat het Nederlandse Provelu B.V. zich heeft aangesloten bij haar wereldwijde partnernetwerk. Provelu, opgericht in 2005, biedt diensten op het vlak van digitale transformatie en helpt bedrijven moderniseren, zowel op organisatorisch als op technisch gebied. Met de overeenkomst zal Provelu TimeXtender Discovery Hub aanbieden aan haar klanten in heel Nederland en België.

Provelu ondersteunt bedrijven bij hun transitie naar een datagedreven organisatie, zegt Dennis Lucas, oprichter en CEO van Provelu BV. “We helpen hen te transformeren van een information-management organisatie naar een meer strategische, gebaseerd op bedrijfsdata. We zien Discovery Hub als belangrijk onderdeel van ons aanbod, omdat we nu meer waarde bieden met een uitgebreid technologieplatform dat moeiteloos bijna alle databronnen integreert en dit op een snelle, betere en veiliger manier doet."

Provelu verwacht in de komende maanden evenementen te organiseren om te laten zien hoe Discovery Hub klanten kan helpen. Provelu bedient verschillende sectoren, inclusief groot- en detailhandel, landbouw, automotive, banken en verzekeringen en financiële instellingen.

Hans van der Meij, regionaal directeur Benelux bij TimeXtender, is verheugd om samen te werken met het Provelu.” Provelu heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van bedrijven in Nederland en België om datagedreven te worden. Discovery Hub kan het proces versnellen door bedrijven te helpen data-driven te worden en directe toegang tot relevante data te bieden, waardoor uiteindelijk een next-generation data-architectuur voor bedrijven wordt geleverd."

Partners