04-07-2018

IBM en SAP breiden hun samenwerking uit

Deel dit bericht

IBM en SAP hebben een uitbreiding van hun bijna vijftigjarig partnerschap aangekondigd, met het plan om een nieuwe private editie van het SAP Cloud Platform, dat draait op het IBM Cloud platform als een private deployment, te lanceren.

Deze samenwerking zal klanten in sterk gereguleerde industrieën helpen business applicaties te moderniseren en om nieuwe business applicaties te bouwen op de cloud, zonder hierbij security of controls in gevaar te brengen. Het ruime aanbod van IBM op het gebied van publieke, private en on-premise inzet van SAP applicaties is waarom brands als OSRAM en Fulcrum Global Technologies zich wenden tot de IBM Cloud.

De uitbreiding van de samenwerking met SAP is een belangrijk onderdeel van IBM's cloud strategie. IBM blijft het ecosysteem van wereldwijde technologiepartners uitbreiden - inclusief de recente uitbreiding van de partnerschappen met Red Hat, VMware en New Relic. Dit helpt klanten bij het benutten van de kracht van cloud ongeacht de fase waarin ze zich bevinden.

Meer informatie: IBM

Tags:

Cloud

Company:

IBM, SAP

Partners