28-06-2018

Magnitude Software neemt SAP Business Analytics Innovator Every Angle over

Deel dit bericht

Magnitude Software, aanbieder in het leveren van uniforme applicatie datamanagement aan wereldwijde organisaties in verschillende sectoren, heeft de overname aangekondigd van Every Angle Software Solutions, een provider die gebruikers van door SAP beheerde organisaties in staat stelt om hun operationele prestaties te optimaliseren door inzichtelijke en flexibele bedrijfsanalyses mogelijk te maken.

De self-service oplossing van Every Angle werkt op elk SAP systeem (ECC en HANA) en verbergt de complexiteit van de SAP datastructuur, waardoor eindgebruikers snel belangrijke zakelijke problemen kunnen identificeren en oplossen. Deze derde acquisitie in de afgelopen acht maanden, en de zevende in totaal, breidt de aanwezigheid van Magnitude onmiddellijk uit door de leidende positie van het bedrijf in het SAP ecosysteem te versterken en tegelijkertijd een volwassen uitvalsbasis in Europa te bieden.

“De missie van Magnitude is om het complexe applicatielandschap voor onze klanten te vereenvoudigen en hen te helpen aanzienlijke productiviteitswinsten te realiseren door de beloofde waarde van bedrijven als SAP vrij te maken”, aldus Chris Ney, Chairman en CEO van Magnitude Software. “Every Angle deelt een soortgelijke missie – het leveren van superieure data-analyses en -toegang om operationele inzichten en efficiëntie te ontdekken, wat het een ideale aanvulling maakt op de productfamilie van Unified Application Data Management van Magnitude.”

Agile SAP databeheer
Als grootste wereldwijde ERP-aanbieder met een marktaandeel van 23 procent volgens Gartner, vertegenwoordigt SAP een aanzienlijke marktkans voor de gecombineerde oplossingen van Magnitude en Every Angle. SAP’s Data 2020: State of Big Data rapport benadrukt de behoefte aan beter Enterprise Data management, inclusief de mogelijkheid om applicatie data te verenigen. Het gezamenlijke Magnitude-Every Angle portfolio toont de directe behoefte hiervoor aan door gebruikers in staat te stellen inzichten te verwerven en belangrijke bedrijfsproblemen te identificeren en deze op te lossen, terwijl de complexiteit van de datastructuren van SAP wordt verborgen.

Every Angle Software Solutions vormt een aanvulling op Magnitude’s set van uitgebreide SAP Application Data Management oplossingen, inclusief het agile SAP databeheer van Innowera en SAP Central Finance integratie via Magnitude SourceConnect. Naast toegang tot deze producten kunnen klanten van Every Angle ook gebruik maken van het volledige Unified Application Data Management portfolio van Magnitude, dat ontworpen om het gefragmenteerde digitale landschap voor zakelijke doeleinden te benutten door middel van vereenvoudigde toegang tot data, management, analytics en rapportages. Dit portfolio omvat oplossingen voor Magnitude Master Data Management (MDM), Agility Product Information Management (PIM) en Magnitude Simba-connectiviteit.

Klantgerichte modellen
“We zijn verheugd over de toetreding tot Magnitude omdat het beide bedrijven de mogelijkheid biedt om de wereldwijde expansie te versnellen, terwijl het SAP-klanten een ongeëvenaard, uniform portfolio voor applicatiedatabeheer biedt, inclusief een agile analytics suite”, aldus Fred Hermans, CEO van Every Angle. “We delen een visie van het vereenvoudigen van de toegang tot en analyse van gegevens van ERP-systemen waarmee onze klanten de bedrijfswaarde die zij met deze systemen realiseren, kunnen vergroten”.

Beide bedrijven hanteren klantgerichte modellen en zullen ernaar streven om hun gecombineerde expertise te gebruiken om hun collectieve waarde voorstel aan klanten over de hele wereld te verbreden.
Fred Hemans zal het bedrijf binnen Magnitude blijven leiden als SVP,Every Angle Solutions, de Every Angle visie besturen en de rol van Every Angle in de bredere Magnitude-visie, missie en portfolio versterken. Every Angle klanten kunnen verwachten samen te werken met hun support- en consulting service teams om de expertise en producten van Magnitude Software optimaal te benutten.

Partners