27-06-2018

Quint Wellington Redwood en Paphos Group fuseren

Deel dit bericht

Quint Wellington Redwood en Paphos Group kondigen een fusie aan. Met deze fusie ontstaat een internationaal advies-, opleidings- en technologiebedrijf met meer dan 300 consultants, dat zich primair richt op de digitalisering, automatisering en besturing van business- en IT-gerelateerde processen en platformen.

Digitalisering van organisaties is aan de orde van de dag, cloud is niet meer weg te denken en data wordt inmiddels breed gezien als core asset. Tal van platformen doen hun intrede in markten, organisaties en businessprocessen. En ook de levering van onderliggende IT-diensten wordt geautomatiseerd in de vorm van DevOps en ITforIT. Een softwareplatform als ServiceNow, dat zich oorspronkelijk vooral richtte op IT Service Management, ondersteunt inmiddels ook DevOps en een breed palet aan businessprocessen zoals Customer Services, Project & Portfolio Management en Governance, Risk & Compliance Management.

Platformen en cloud steeds crucialer bij digitalisering
“Wij zien veel organisaties de stap naar ‘digital’ maken via platformen, automatisering, DevOps en cloud. Deze stap vraagt wel om de juiste integratie met de bestaande technologieën en IT-diensten en die integratie is complex”, aldus Maurice Boon, CEO van Quint Wellington Redwood. “Zonder een heldere digitale strategie en verregaande automatisering van de IT-voortbrengingsketen zelf, is het vrijwel onhaalbaar om ‘in control’ te blijven. Dit is precies waarop Quint en Paphos Group hun gezamenlijke portfolio gaan richten.”

“Met onze ervaring in het automatiseren en integreren van deze complexe vraagstukken slaan we de brug naar de ervaring van Quint op het gebied van sourcing, regievoering en digitale transformatie. We spelen zo in op innovatie van businessmodellen en -processen en de eerdergenoemde noodzaak om ‘in control’ te blijven”, aldus Robin Marchand, CTO van Paphos Group.

Partners