07-06-2018

Synechron benoemt Jarno Droog tot Director Technology in Nederland

Deel dit bericht

Voornaam: Jarno
Achternaam: Droog
Functie: Director Technology
Bedrijf/Organisatie: Synechron
Website: http://www.synechron.com
Ingangsdatum: 01-06-2018

 

Oude functie

Functie: Directeur Banking
Bedrijf/Organisatie: Ordina
Website: http://www.ordina.nl

Synechron, een wereldwijde speler op het gebied van consultancy en technology dienstverlening voor de financiële sector, heeft Jarno Droog benoemd tot Director Technology. Hij gaat leiding geven aan de divisie Technology en neemt tevens zitting in het managementteam van Synechron Nederland.

Jarno Droog neemt 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening met zich mee. Hij werkte sinds 2012 als Directeur Banking bij Ordina waar hij de afgelopen jaren leiding gaf aan de (klant)teams banking binnen het Finance segment. Hij leverde een belangrijke bijdrage aan de groei en het succes binnen de bancaire divisie van Ordina. Daarvoor vervulde hij diverse managementfuncties op het snijvlak van banking, IT, innovatie en technologie bij Banco Santander, DSB Bank en Rabobank. “Gezien Synechron’s ‘Power of 3’ – Digital, Business Consulting en Technology - aanpak, is een sterke technology tak een absolute voorwaarde om hier goed invulling aan te kunnen geven en zodoende integrale en innovatie oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen waarbij strategische use cases daadwerkelijk worden geoperationalisserd.

Jarno is een waardevolle aanvulling op het Synechron team. Zijn uitgebreide kennis en ervaring van zowel de financiële sector als de ‘emerging technology’ sluit naadloos aan bij Synechron”, zegt Joost Loves, Managing Director Synechron Nederland. “De toevoeging van Jarno aan het managementteam als Director Technology versterkt onze technology expertise, zowel binnen Nederland als daarbuiten, en helpt ons om onze klanten verder te ondersteunen in hun innovatieve ambitie en onze wereldwijde groei.” “Financiële dienstverleners geven nu meer dan ooit prioriteit aan investeringen in technologie, innovatie en digitale strategieën. De unieke mogelijkheden van Synechron op het gebied van Digital, Business Consulting en Technology zorgen ervoor dat Synechron uitstekend in staat is om klanten te helpen innovatie te versnellen door middel van end-to-end oplossingen. Ik kijk er naar uit om bij Synechron te gaan werken, en de technology en digitale groei voor Synechron en haar klanten te stimuleren”, aldus Droog.

Tags:

management

Partners