06-06-2018

Information Builders onthult nieuwe WebFOCUS BI en Analytics-innovaties

Deel dit bericht

Information Builders heeft vijf innovaties onthuld die het vermogen van klanten verrijken om analyses te baseren op  trusted data. Het bedrijf heeft de mogelijkheden van haar WebFOCUS BI en analytics-platform uitgebreid op het gebied van Data Science, hergebruik van content, data management, intelligent zoeken en visual storytelling.

Het WebFOCUS-platform van Information Builders helpt organisaties data om te zetten in inzichten voor strategische en operationele besluitvorming. De innovaties versterken het vermogen van WebFOCUS BI om zich aan te passen aan een uiteenlopende reeks gegevensbehoeften binnen een onderneming - en stellen klanten in staat om analyses aan alle gebruikersgroepen aan te bieden.

Geavanceerde analyses voor Data Science
Information Builders heeft de WebFOCUS-mogelijkheden voor Data Scientists uitgebreid, waardoor ze hun procedures kunnen oproepen vanuit het platform voor preprocessing en bidirectionele overdracht van data en de presentatie van bevindingen. Het bedrijf heeft ook nieuwe integraties opgezet met data science-platforms en talen, zoals RScript, RServe en Python, en heeft meer ingebouwde statistische bewerkingen toegevoegd.

Hergebruik van Analytics Content
Gebruikers van WebFOCUS hebben nu een ongeëvenaard vermogen om analytics-inhoud en -objecten met elkaar te verbinden om exploratie, herbruikbaarheid en ROI te verbeteren. Deze mogelijkheid maakt optimaal gebruik van WebFOCUS Reporting Objects om multidirectionele koppeling van rapportage toe te staan.

Verbeterde Data Management
Information Builders heeft verschillende mogelijkheden geïntroduceerd om klanten verder te helpen snel toegang te krijgen tot tijdige, accurate informatie over alle systemen, processen en belanghebbenden. WebFOCUS beschikt over een nieuwe webconsole voor data preparation, een nieuwe visuele gegevensconnector en een upload-wizard. Het BI- en analyseplatform beschikt ook over adapters voor SAP S/4 HANA, Apache Spark SQL, Blockchain en SQL Server Azure DW.

Intelligente BI- en Analytics-zoekfunctie
Information Builders heeft InfoSearch uitgebreid, een mogelijkheid waarmee gebruikers zoekanalyses kunnen uitvoeren en snel bedrijfsinformatie kunnen ontdekken door te zoeken in een combinatie van inhoudstitels, metadata en data-elementen. Het maakt gebruik van natuurlijke taal en een type-ahead zoekindex om het meest voorkomende probleem met zelfbedieningsomgevingen aan te pakken. De meeste zakelijke gebruikers zijn meer vertrouwd met de gegevens die ze onderzoeken dan de analytische elementen die de betekenis van hun gegevens verklaren. Met InfoSearch kunnen ze eenvoudig zoeken op accountnaam, klantnaam, productnaam of elk ander belangrijk kenmerk van hun gegevens en alle elementen vinden die het gegevenselement in detail verklaren. De functionaliteit kan worden vergeleken met Google voor BI en analyses.

Visual Storytelling
WebFOCUS biedt nu tools voor gebruikers om eenvoudig gepersonaliseerde, volledig datagedreven infographics te ontwikkelen. Met deze intuïtieve mogelijkheid kunnen organisaties bestaande data gebruiken voor visual storytelling - zonder de noodzaak van professionele ontwerpers of softwarespecialisten. WebFOCUS-gebruikers kunnen hun gegevens naar een hoger niveau tillen door alledaagse communicatie met klanten, partners en prospects om te zetten in zeer visuele en boeiende infographics.

Partners