04-06-2018

Information Builders kondigt verbeterde versie van iWay 8 aan

Deel dit bericht

Information Builders heeft de beschikbaarheid aangekondigd van een verbeterde versie van iWay 8, de reeks oplossingen voor real-time data integration en management. Nieuwe ontwikkelingen in de oplossing van Information Builders zijn gericht op moderne vereisten aan data-integratie en stellen bedrijven in staat gebruik te maken van gegevens van opkomende technologieën en bronnen.

Het Internet of Things (IoT) en blockchain genereren belangrijke data die inzichten kunnen onthullen voor strategie en operationele veranderingen. Gezien het vluchtige karakter moeten de data echter snel worden opgenomen en geïntegreerd met bedrijfs- en externe informatie om waarde te bieden. iWay 8 ondersteunt deze en andere moderne strategieën voor gegevensintegratie met onderstaande verbeteringen.

Permissioned en Private blockchain-ondersteuning
iWay Service Manager (iSM) ondersteunt nu een nog breder scala aan toegestane en private blockchain-applicaties. iSM integreert eenvoudig blockchain-platforms, inclusief Hyperledger Fabric en Ethereum, in het bredere ecosysteem van bedrijfsinformatie. Door eenvoudige synchrone en asynchrone communicatie van en naar blockchains aan te bieden, legt iSM de basis voor een snel inzetbare, eenvoudig te onderhouden service- en event-gerichte blockchain-architectuur. Ook beschikt iWay Service Manager over een nieuw mechanisme om de configuratie eenvoudiger te maken voor gebruikers.

IoT-ontwikkelingen
iSM is uitgebreid om te communiceren met of te dienen als IoT-apparaat, terwijl IoT-berichten worden verzameld en geanalyseerd. IoT-georiënteerde protocollen die standaard worden ondersteund door iSM omvatten: MQTT, CoAP en ZeroMQ, evenals AMQP (of RabbitMQ), REST, WebSockets en SOAP. Bovendien kan iSM op Raspberry PI en andere single-board computers worden uitgevoerd, waardoor het een uniek knooppunt op het IoT-netwerk kan worden.

Uitgebreide Data Accessibility
De nieuwe versie van iWay 8 breidt de API-mogelijkheden van de oplossing uit, waardoor organisaties applicaties kunnen maken voor het hosten van API's voor externe consumptie en voor het verbinden met externe API's. De moderne, gebruikersvriendelijke omgeving biedt volledige ondersteuning voor JSON en andere gegevensformaten, uitgebreide HTTP-laagbeveiliging en een grafische ontwerpoplossing voor API's die RAML ondersteunen. Verder biedt iWay 8 nieuwe connectors die een betere toegang tot moderne technologieën en gegevensbronnen mogelijk maken, zoals Twitter, Twillio, AWS Dynamo DB, MQTT en blockchain.

Moderne data-integratie met Omni-Gen
Samen met de verbeterde technische mogelijkheden van iWay 8 ondersteunt Information Builders ook een hoger niveau van bedrijfsintegratie met haar Omni-Gen-platform. Omni-Gen creëert een zakelijke gebruikerservaring waarmee gebruikers zich kunnen concentreren op zakelijke onderwerpen in plaats van op technische modellen. De geavanceerde, moderne technologieën die worden gebruikt om data-integratieprojecten te implementeren - post-relationele gegevensmodellering, een automatisch gegenereerde data vault architectuur en een verschuiving van ETL naar ELT-data capture - passen zich aan aan zakelijke behoeften in plaats van bedrijfsprocessen te dwingen zich aan te passen aan de technologieën.

Meer informatie: Information Builders

Partners