Microsoft BI kennissessie
(09-10-2018)

Deel dit bericht

Microsoft BI - Door het gestructureerd inzetten van een management rapportage en analyse oplossing wordt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger. U kunt de prestaties van uw organisatie beter monitoren en bijsturen waar nodig op basis van de inzichten die u verkrijgt met een business intelligence oplossing. En weet u wat zo mooi is? Zo’n oplossing heeft u waarschijnlijk al in huis, alleen gebruikt u ze wellicht nog niet.

Als u namelijk gebruik maakt van Microsoft Dynamics, of een andere business solution, en u beschikt over een SQL Server databaselicentie dan krijgt u daar gratis diverse krachtige Microsoft BI-tools bij. De beloning is groot als u de stap neemt van het vertrouwde Excel naar geavanceerde rapportage- en analyse mogelijkheden van SQL Server.

Wilt u weten of Ensiors Microsoft BI oplossingen ook voordelen voor u bieden? Op 9 oktober organiseren we een speciale kennissessie over de Business Intelligence oplossingen van Microsoft. Tijdens deze ochtendbijeenkomst maakt u kennis met de kracht van MS BI tools zoals Power BI die naadloos integreren met bijvoorbeeld Microsoft Dynamics.

Meer informatie over de MS BI oplossingen kunt u vinden op onze Microsoft BI Solutions pagina.

Programma
08:30 - 09.00 Ontvangst
09:00 - 10:30 Presentatie architectuur MS BI en demo Power BI
10:30 - 10:45 Koffiepauze
10:45 - 12:00 Presentatie en demo Reporting Services, Mobile Report Publisher en Quick Start Solutions
12:00 - 13:00 Sandwich lunch

Locatie
Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 91 in Driebergen
Route

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De lunch wordt u gratis aangeboden.

Als dit onderwerp ook één of meerdere van uw collega’s bezighoudt dan verzoeken wij u dit bericht aan hen door te sturen, zij zijn van harte welkom! Deze sessie is niet bestemd voor deelname door consultancy-firma's.

Aanmelden

Partners