16-05-2018

AI Expo Europe in Amsterdam samen met IoT- en Blockchain-Expo

Deel dit bericht

De AI Expo Europe zal op 27 en 28 juni plaats vinden in de RAI te Amsterdam, met als motto 'AI leveren voor een slimmere toekomst'. Tegelijkertijd vinden in de RAI de IoT Tech Expo en de Blockchain Expo plaats.

De AI-scene in Amsterdam bloeit met de komst van de wereldklasse AI-hotspot begin 2021. Deze AI-hub wordt opgezet door de Universiteit van Amsterdam en de gemeente Amsterdam op het Amsterdam Science Park, een plek waar onderwijs, onderzoek en ondernemerschap samenkomen. Volgens startup Genome en I Amsterdam heeft de stad Amsterdam ook een bloeiende start-up gemeenschap, die op de vierde plaats in Europa staat, na Londen. In Amsterdam worden meer dan 1.400 start-ups vermeld, en de stad trekt venture capital investeringsbedrijven uit het buitenland aan. In 2017 haalden lokale start-ups 646 miljoen euro op uit VC-financiering. De AI Expo Europe is ingesteld om de populairste start-ups en innovators op het gebied van Artificial Intelligence en het Internet of Things te presenteren.

Vier belangrijke onderdelen
De AI Expo Europe conferentie en tentoonstelling bevindt zich op dezelfde locatie als de IoT Tech Expo en de Blockchain Expo, waar deelnemers kunnen leren over de convergentie van drie technologieën die de IT-uitgaven stimuleren. Gedurende de twee dagen zijn meer dan 300 exposanten en 18 tracks te bezichtigen. Vier belangrijke onderdelen van het AI-ecosysteem staan centraal: AI in the Enterprise; Data Analytics for AI & IoT; AI and the Consumer, AI Technologies.

Start-ups en innovators kunnen een specialistisch starters-innovatie incubatorpakket aanvragen door een e-mail te sturen naar het team op enquiries@ai-expo.net.

Klik hier voor inschrijving. Het Early bird tarief eindigt op vrijdag 18 mei.

Meer informatie: AI Expo Europe

Partners