14-05-2018

Cloudera introduceert business units voor Machine Learning, Analytics en Cloud

Deel dit bericht

Cloudera kondigt de oprichting aan van drie business units die zich zullen richten op de kernactiviteiten Machine Learning, Analytics en Cloud. Deze units zullen zich op innovatie focussen, zodat klanten meer mogelijkheden krijgen om data om te zetten in bruikbaar inzicht.

Cloudera heeft drie managers benoemd om leiding te geven aan deze business units, en zij rapporteren aan Charles Zedlewski, Senior Vice President High Growth Businesses. De nieuw benoemde general managers zijn: Hilary Mason, GM Machine Learning, Anupam Singh, GM Analytics en Vikram Makhija, GM Cloud.

Volgens CEO Tom Reilly zal Cloudera haar momentum versnellen met de nieuwe Business Units. “Deze focus versterkt ons vermogen om onze visie waar te maken: klanten helpen met hun groei, verbinden en beschermen met behulp van machine learning, analyse en cloud. Hilary, Anupam en Vikram zijn geselecteerd voor deze posities op basis van hun achtergrond en track records. Met hen aan het roer verwachten wij dat ze de doelstellingen van hun business units bereiken ter bevordering van onze algemene bedrijfsdoelstellingen."

De nieuwe teams zijn goed gepositioneerd om innovatie te stimuleren, voortbouwend op een aantal technologieën die Cloudera het afgelopen jaar heeft geleverd:
- Vooruitgang in applied machine learning en kunstmatige intelligentie door de overname van Fast Forward Labs en de lancering van Cloudera Data Science Workbench;
- Beschikbaarheid van Cloudera Altus Analytic DB, de eerste datawarehouse cloudservice, die het datawarehouse naar de data brengt;
- Cloudera Altus, de eerste multi-function en multi-cloud machine learning en analytics Platform-as-a-Service;
- Cloudera Shared Data Experience (SDX), een krachtig framework dat alles met elkaar verbindt.

Meer informatie over SDX

Partners