22-03-2018

Robert van Gasteren aangesteld als Board Advisor HAL24K

Deel dit bericht

Data science-aanbieder HAL24K heeft per 1 maart 2018 Robert van Gasteren (59) als Board Advisor aangesteld. HAL24K heeft Van Gasteren gevraagd adviseur te worden vanwege zijn ruime ervaring in human resources bij onder meer Oracle en Capgemini, iets wat essentieel is voor een snelgroeiend bedrijf als HAL24K. Daarnaast zal hij zijn ervaring als bestuurder en zijn brede commerciële netwerk inzetten.

Van Gasteren behaalde zijn masterdiploma Nederlands Recht met een specialisatie in privaatrecht, product liability en American law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op professioneel gebied was hij onder meer Principal Consultant en Senior Consultant HR bij rechtsvoorgangers van respectievelijk Korn Ferry Hay Group en KPMG, Senior HR Director Northern Europe & EMEA bij Oracle, en CSC en VP HRM van Capgemini Europe. Op dit moment is hij CEO van Staffing Management Services, een toonaangevende HR-dienstverlener, en is hij als Advisor betrokken bij Annlyz, een onderneming die start-ups en scale-ups begeleidt. Ook beschikt Van Gasteren over ruime bestuurlijke ervaring dankzij zijn functioneren als onder andere vicevoorzitter van het bestuur van Platform Outsourcing Nederland en bestuurslid van de Vereniging Achmea, de meerderheidsaandeelhouder van Achmea Groep.  

Van Gasteren: “Je kunt er eigenlijk niet meer omheen: dit is het tijdperk van digitale transformatie en data. En HAL24K is op dit gebied een van de meest veelbelovende start-ups die steeds complexer problemen voor bedrijven en overheden aanpakt. Ik ben dan ook met veel enthousiasme aan mijn adviseurschap begonnen en kijk ernaar uit om binnen deze mooie organisatie waarde toe te voegen.”

“We hebben Robert met open armen ontvangen vanwege zijn bestuurlijke kennis en ervaring, en uiteraard vanwege zijn enorme HR-expertise”, zegt Jerome H. Mol, oprichter en CEO van HAL24K. “Wij hebben ambitieuze groeiplannen en Roberts in het verleden opgedane kennis bij organisaties als Oracle en Capgemini biedt ons veel toegevoegde waarde.”

Tags:

Data Science

Company:

HAL24K

Partners