21-02-2018

Tableau benoemt Gerri Martin-Flickinger tot lid Raad van Bestuur

Deel dit bericht

Tableau Software heeft de benoeming bekend gemaakt van Gerri Martin-Flickinger tot lid van de Raad van Bestuur. Martin-Flickinger is Executive Vice President en Chief Technology Officer bij Starbucks. Zij is verantwoordelijk voor het leiden van een innovatief team dat gericht is op het leveren van technologie waarmee Starbucks wereldwijd in contact kan komen met haar klanten.

"We verwelkomen Gerri bij Tableau als voorstander van onze missie om mensen te helpen data te zien en te begrijpen", zegt Adam Selipsky, president en CEO van Tableau. "Gerri blijft de Starbucks Technology-organisatie transformeren en maakt toonaangevende innovaties mogelijk. Haar brede ervaring met de vereisten van zakelijke IT is een groot voordeel voor Tableau." Volgens Martin-Flickinger hebben Tableau’s innovaties de manier veranderd waarop mensen met grootschalig met data werken. “Ik ben verheugd om lid te worden van de Raad van Bestuur van Tableau en mijn technologische ervaring en inzet voor operationele uitmuntendheid en innovatie te delen."

Voorafgaand aan Starbucks was Martin-Flickinger Chief Information Officer bij Adobe, waar zij een sleutelrol speelde bij de transformatie van Adobe naar een cloud- en abonnementgebaseerd bedrijf. Voor Adobe was ze CIO bij VeriSign, Network Associates en McAfee Associates.

Partners