12-02-2018

René Caubo nieuwe Managing Director van itelligence Benelux

Deel dit bericht

SAP-serviceprovider itelligence Benelux maakt bekend dat René Caubo is aangetreden als Managing Director. De voormalige General Director van Goldfish ICT volgt daarmee Wim Jansen op, die deze functie sinds 2014 vervulde.

In juni 2017 kondigden de Nederlandse SAP-serviceprovider Goldfish ICT en de Benelux Holding van het wereldwijde itelligence AG aan samen verder te gaan onder de naam itelligence Benelux. De vernieuwde organisatie ondersteunt en adviseert organisaties in de food & agriculture, life sciences & chemicals, wholesale, professional services, education en discrete industries bij innovatieve IT-projecten. Sinds 1 januari 2018 is René Caubo officieel benoemd tot Managing Director van itelligence Benelux.

Verbindende kwaliteit
CEO Norbert Rotter van itelligence AG: “Met zijn kennis en ervaring vanuit Goldfish ICT en zijn verbindende kwaliteit is René de aangewezen persoon om de ambitie van itelligence Benelux waar te maken; voor SAP-gerelateerde projecten de ‘partner of choice’ zijn in onze key-branches.”

Aanwezigheid in Benelux versterken
René Caubo kijkt ernaar uit om de aanwezigheid van itelligence in de Benelux te versterken. “wij willen de partner zijn die de uitdagingen in onze key-branches echt begrijpt. Door deze focus doorzien wij de bedrijfsprocessen van onze klant, hebben we de relevante kennis op het gebied van wet- en regelgeving paraat, en snappen we dus als geen ander hoe IT het verschil kan maken. Zo helpen we organisaties om de juiste stappen te zetten en het maximale uit hun investering te halen.”
itelligence bedankt Wim Jansen voor zijn inzet en zijn bijdrage aan de groei die itelligence Benelux in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd.

Partners