07-02-2018

TIE Kinetix wordt Oracle PartnerNetwork Gold Partner

Deel dit bericht

TIE Kinetix kondigt aan dat het een Gold-partner in het Oracle PartnerNetwork is geworden. Als Gold-partner levert TIE Kinetix een totale supply chain managementoplossing met FLOW Partner Automation.  Het platform is volledig geïntegreerd met de Oracle Supply Chain Management Cloud en lost de uitdagingen van gezamenlijke klanten op.

De TIE Kinetix FLOW Connector voor Oracle SCM Cloud biedt bedrijven de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd en geïntegreerd de stroom van zakelijke documenten door de gehele supply chain eenvoudig en probleemloos uit te wisselen. De Gold-partner status met het Oracle PartnerNetwork is de nieuwste samenwerking in het groeiende netwerk van partners van TIE Kinetix.

Als Gold-partner krijgt TIE Kinetix de mogelijkheid om specialisaties te ontwikkelen, waarmee het bedrijf haar business kan uitbreiden, expertise kan vergroten, klantbehoud kan verbeteren en differentiatie in de markt kan creëren. Gold-partners mogen daarnaast alle Oracle Technology-producten verkopen en kunnen zich ook aanmelden als reseller van Oracle Applications en Industry oplossingen.
Daarnaast ontvangen Gold-partners My Oracle Support ondersteuning voor ontwikkeling, demonstratie, integratielicenties, korting op trainingen, een beperkt aantal vouchers voor gratis assessments/examens, een voordeeltarief voor Oracle-licenties voor intern gebruik, kortingen op geavanceerde klantenservices en meer.

Partners