02-02-2018

TimeXtender en Tableau kondigen technologisch partnerschap aan

Deel dit bericht

TimeXtender heeft aangekondigd dat het een gecertificeerde technologiepartner is geworden van Tableau Software. Tableau selecteert partners op wat het beschouwt als toonaangevende technologiebedrijven in het data- en analyseveld en passend bij de producten en oplossingen van Tableau. TimeXtender is als nieuwe partner geselecteerd, omdat haar Discovery Hub oplossing  naadloos samenwerkt met Tableau, zodat klanten tijdig zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Discovery Hub is een innovatieve architectuur die self-service BI & analytics mogelijk maakt en nauw aansluit op Tableau, wat de benodigde datavisualisatie oplevert. Volgens Todd Talkington, directeur Technology Partnerships bij Tableau, biedt TimeXtender Discovery Hub organisaties een geweldige manier om zakelijke gebruikers data te bieden die ze nodig hebben, door een self-service omgeving te presenteren die data aan Tableau-gebruikers kan leveren. Het biedt een manier om door de hele onderneming heen gegevens te bekijken en te evalueren op basis van dezelfde aantallen, berekeningen en definities. We zijn verheugd om samen te werken met TimeXtender, die de mogelijkheden van governed self-service analytics voor onze gezamenlijke klanten vergroot.”

Bovendien helpt TimeXtender's Discovery Hub bedrijven ervoor te zorgen dat bedrijfsgegevens worden beheerd, compliant en beveiligd zijn, terwijl ze op het juiste moment beschikbaar zijn voor de juiste zakelijke gebruiker. Door middel van automatisering creëert en beheert Discovery Hub bedrijfsbrede datamodellen die zorgen voor één bron en één weergave, waardoor één enkele weergave van alle KPI's wordt gegarandeerd. Het is een zeer schaalbare oplossing omdat modellen en transformaties eenmaal worden gebouwd, wat betekent dat iedereen die Tableau gebruikt kan profiteren van de beheerde modellen en silo's van extracties en transformaties kan vermijden.

Allianties
TimeXtender start het wereldwijde partnerschap met Tableau in zowel de Verenigde Staten als Europa. Met de aankondiging van het Tableau-technologiepartnerschap wil TimeXtender bovendien nieuwe Tableau-partnerschappen toevoegen in alle regio's ter wereld. De alliantie stelt partners van Tableau in staat om TimeXtender's Discovery Hub aan te bieden aan bestaande klantensites, nieuwe klanten te werven en meer Tableau-oplossingen te bieden.

Meer informatie: TimeXtender
Tableau

Partners