Microsoft BI kennissessie
(22-03-2018)

Deel dit bericht

Meer succes door beter inzicht! - Tijdens onze kennissessie over Microsoft BI op donderdag 22 maart spreekt Joris Teuwen, CFO van veevoederfabrikant Fransen Gerrits over zijn “Business Vault”. Dit snelle datawarehouse is door Ensior in zeer korte tijd gebouwd m.b.v. de Ensior Datawarehouse Automation tool. Het is de spil geworden in de informatievoorziening en analyses van het hele bedrijf. Gerealiseerd met standaard Microsoft BI tools.

Overweegt u een datawarehouse te realiseren om een punt te zetten achter al die versnipperde en tijdrovende rapportages? Dan is het tijd om naar dit praktijkvoorbeeld te komen luisteren. Lees als voorproefje hier de customer story van Fransen Gerrits.

Bovendien laten wij u op deze ochtend kennismaken met de nieuwste Microsoft BI tools, waaronder Reporting Services en Power BI! Gebruikt u SQL Server al? Dan heeft u Reporting Services al in huis en kunt u beginnen uw bedrijfsprestaties beter te monitoren en verbeteren. Inzicht geeft rust, zodat u zich kunt focussen op groei en kostenbesparingen.

Meld u aan!
Meer informatie over de MS BI oplossingen kunt u vinden op onze Microsoft BI Solutions pagina.

Programma
08:30 - 09.00 Ontvangst
09:00 - 10:30 Presentatie Microsoft BI en demo Reporting Services
10:30 - 10:45 Koffiepauze
10:45 - 11:30 Presentatie Fransen Gerrits
11:30 - 12:30 Presentatie en demo Power BI, Mobile Report Publisher
12:30 - 13:00 Sandwich lunch

Locatie
Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 91 in Driebergen

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De lunch wordt u gratis aangeboden.

Aanmelden

Partners