23-01-2018

Information Builders gaat partnerschap aan met Process Stream

Deel dit bericht

Information Builders en Process Stream hebben een samenwerking aangekondigd. Volgens de overeenkomst biedt Process Stream het Analytics-platform van Information Builders in combinatie met haar implementatieservices en business process expertise. Process Stream biedt totaaloplossingen voor ondersteuning van kwaliteitssystemen en heeft haar hoofdkantoor in Princeton, New Jersey.

Managing Director Mickey Shah van Process Stream is verheugd om samen te werken met Information Builders om haar analytische platforms voor gecompliceerde data repositories te leveren. “De samenwerking creëert een belangrijke verbinding tussen productverkoper en systeemintegrator en biedt een one-stop-shop voor analytische implementaties en ondersteuning voor klanten."

Jake Freivald, Vice President Product Marketing van Information Builders, vult aan: "We zijn erg blij met de waarde die deze combinatie van Information Builders en Process Stream biedt. Process Stream heeft diepgaande vaardigheden ontwikkeld in ons WebFOCUS BI- en analyseplatform. Toen wij de WebFocus-versie van versie 8.2 uitbrachten, was Process Stream in staat om nieuwe mogelijkheden onmiddellijk te begrijpen en te implementeren. Samen kunnen we snel oplossingen implementeren die onze klanten helpen om zinvolle en bruikbare inzichten te verkrijgen ter ondersteuning van hun besluitvorming."

Partners