22-01-2018

MicroStrategy kondigt partnerschap met Snowflake aan

Deel dit bericht

MicroStrategy, leverancier van enterprise analytics, en Snowflake Computing, leverancier van een cloudgebaseerd datawarehouse, hebben een technologisch partnerschap aangekondigd. Gezamenlijk gaan de bedrijven klanten bedienen met een flexibel en schaalbaar cloudgebaseerd datawarehouse, BI-oplossingen en predictive analytics toepassingen.

Samen willen MicroStrategy en Snowflake klanten optimaal laten profiteren van de cloud en geavanceerde analyses om snel antwoord te krijgen op hun moeilijkste datavragen. De integratie-oplossing van MicroStrategy en Snowflake verenigt gegevens door de hele onderneming, waardoor klanten één versie van de waarheid krijgen. De kracht, eenvoud en hoge schaalbaarheid van Snowflake neemt de complexiteit weg van snelle, gemakkelijke toegang tot enorme hoeveelheden gestructureerde en semi-gestructureerde bedrijfsgegevens, waarmee bedrijfsanalisten in staat zijn om op gegevens gebaseerde beslissingen in minder tijd te nemen.

Volgens CEO Michael J. Saylor van MicroStrategy biedt de samenwerking van MicroStrategy met het cloudgebaseerde datawarehouse van Snowflake duidelijkheid en inzicht in grote hoeveelheden gegevens. “Samen helpen we klanten om die gegevens om te zetten in een enorm concurrentievoordeel." CEO Bob Muglia van Snowflake vult aan: "MicroStrategy en Snowflake delen een visie van het slechten van barrières die bedrijven er ooit van weerhielden al hun data in te zetten voor al hun zakelijke gebruikers. De combinatie van Snowflake en MicroStrategy verwijdert die barrières voor elk bedrijf van elke omvang, inclusief de grootste ondernemingen die enorme hoeveelheden gegevens moeten analyseren."

Partners