08-01-2018

Information Builders wint twee Technology Innovation Awards van Dresner Advisory Services

Deel dit bericht

Information Builders, aanbieder op het gebied van Business Intelligence, analytics en data management, heeft aangekondigd dat het twee Dresner Advisory Services 'Technology Innovation Awards for technology leadership in IoT Intelligence and Advanced and Predictive Analytics’ heeft gewonnen. Dit is het derde opeenvolgende jaar dat Information Builders is erkend voor haar positionering als topverkoper in Dresners jaarlijkse Wisdom of Crowds marktrapportages. De jaarlijkse rapporten zijn gebaseerd op gegevens die door eindgebruikers zijn verzameld en bieden een realistisch perspectief op verschillende technische capaciteiten met betrekking tot Business Intelligence- en analytics-markten.

Het Internet of Things (IoT) is snel een steunpilaar geworden in de dagelijkse bedrijfsvoering, met name in de toeleveringsketen en de verwerkende industrie. Organisaties moeten de tijd tussen een event en de operationele respons minimaliseren door IoT-data holistisch te beheren via real-time integratie, opschoning, contextualisatie en mastering, zodat verdere analyse mogelijk is. Binnen oplossingenpakket van Information Builders voor organisaties die de beloften van IoT willen realiseren, is iWay Big Data Integrator dat ervoor zorgt dat IoT-gegevens snel worden geïntegreerd in bestaande informatie om besluitvorming te ondersteunen, efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen.

WebFOCUS RStat
Volgens Dresner Advisory Services gebruiken geavanceerde en voorspellende analyses technieken zoals statistiek, modellering, machine learning en datamining om informatie te analyseren die organisaties helpt een ​​uitkomst te voorspellen. WebFOCUS RStat van Information Builders is een geavanceerd analytische tool en stelt organisaties in staat om historische gegevens en geavanceerde analytische technieken te exploreren om relaties te ontdekken, terwijl ze de mogelijkheid bieden om Business Intelligence-applicaties te maken voor verspreiding van resultaten onder eindgebruikers. Als gevolg hiervan kunnen organisaties anticiperen op wat er morgen kan gebeuren, waardoor ze potentiële risico's en kansen kunnen identificeren en beantwoorden.

Concurrentievoordeel
Volgens president en CEO Gerald Cohen van Information Builders is data is een integraal onderdeel van het succes van organisaties en een belangrijke aanjager van digitale transformatie in de online wereld. “Bij Information Builders leveren we de oplossingen die organisaties nodig hebben om inzicht en concurrentievoordeel te ontdekken, niet alleen om te overleven, maar ook te bloeien in dit nieuwe zakelijke landschap. We zijn vereerd met de erkenning van Dresner Advisory Services door deze twee Technology Innovation Awards voor ons werk in IoT-analyse en geavanceerde en voorspellende analyse - gebieden waarvan we zeker weten dat ze in 2018 nog belangrijker zullen worden."
Oprichter Howard Dresner van Dresner Advisory Services: “Nu in hun derde jaar, de Technology Innovation Awards zijn ontworpen om aanbieders van top-oplossingen voor een reeks BI- en analytische functies te presenteren. Wij prijzen Information Builders voor haar leiderschap op deze gebieden en zijn er trots op hen voor het derde achtereenvolgende jaar te erkennen als marktleider met de winst van twee awards op de gebieden van IoT analytics en geavanceerde en voorspellende analyse."

Meer informatie: Dresner Advisory Services' Wisdom of Crowds IoT Intelligence Market Study

Partners