22-12-2017

Dataiku is Gold sponsor van DW&BI Summit 2018

Deel dit bericht

Dataiku is Gold sponsor geworden van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt.

Voor mensen en organisaties die bezig zijn met dataprojecten is het proces dat leidt tot een definitieve datatoepassing vaak moeilijk en erg lang. Soms kunnen diverse tools die data scientists in hun werk gebruiken dit proces langer en minder efficiënt maken. Ze schonen hun data met het ene pakket op, visualiseren het met een ander, maken modellen weer ergens anders mee en moeten uiteindelijk alles bij elkaar brengen voordat ze hun dataproduct kunnen implementeren.
Bij Dataiku is men van mening dat voor bedrijven dataprojecten er moeten uitzien en aanvoelen als een gestructureerd proces, een enkele stroom van start tot finish. Daarom levert Dataiku haar product Data Science Studio.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De vijfde editie van de DWBI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Donald Farmer, Mike Ferguson, Janani Dumbleton, Rick van der Lans, Bart Baesens, Cor Baars, Regine Dhaene en Mark de Visser. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Data governance, Deep learning, Self-service analytics, Data Lakes, Data Science, Analytics, Big Data en nog veel meer.
Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2018.

Company:

Dataiku

Partners