15-12-2017

Information Builders kondigt nieuwe release aan van Omni-Gen Data Quality Edition

Deel dit bericht

Information Builders, aanbieder op het gebied van Business Intelligence, analytics en data management, heeft de nieuwste versie van haar Omni-Gen Data Quality Edition onthuld. Het platform combineert krachtige data-integratie- en kwaliteitstechnologieën om de toegankelijkheid, consistentie, en nauwkeurigheid van data te waarborgen. Ook omvat het een functie waarmee bedrijven de impact en mogelijke ROI van initiatieven voor datakwaliteit kunnen beoordelen.

Het groeiende volume en de verscheidenheid aan databronnen biedt bedrijven nieuwe wegen voor het realiseren van de volledige kracht van hun informatie. In zo’n omgeving is het volgens Information Builders essentieel om datakwaliteit en data-integriteit waarborgen, en dat is waar Omni-Gen Data Quality Edition voor is opgezet. Op basis van de rijke ervaring op het gebied van data management helpt Information Builders zakelijke gebruikers hun gegevens te beheren via een verenigd platform dat data profileert, zuivert en verrijkt. Organisaties kunnen de technologie gebruiken om de gegevensverwerking in transactionele en analytische applicaties te verbeteren, systeemmigratie of software-integratieprojecten te verbeteren, klantidentificatieprocessen te verbeteren en invoer in online applicaties te valideren.

Datakwaliteitsindicatoren
Omni-Gen Data Quality Edition zorgt voor een betere samenwerking tussen de business en IT en stelt organisaties in staat om in de loop van de tijd een ​​holistisch inzicht te krijgen in de impact van hun data governance en datakwaliteitsinitiatieven. De volgende verbeteringen helpen om deze hoofddoelen te bereiken, terwijl implementatietijd en -kosten verder worden beperkt:
- Omni Data Quality Workbench: maakt samenwerking mogelijk tussen technische en niet-technische gebruikers over datakwaliteit en governance met behulp van een op zakelijke gebruikers georiënteerde en browsergebaseerde cleansing tool.
- Omni Data Quality Monitor: Biedt een browsergebaseerd dashboard met belangrijke datakwaliteitsindicatoren om trends in datakwaliteit te volgen, en een functie die de bottom-line impact en mogelijke ROI van datakwaliteit-initiatieven evalueert.
- Omni Designer: begeleidt zakelijke gebruikers en ontwikkelaars via een samenwerkingsproces om integratie-, datakwaliteits-, deduplicatie-, herstel- en unificatieplannen te definiëren en verkort implementatietijden aanzienlijk.

Raamwerk
Volgens CEO Gerald Cohen van Information Builders, is data-integriteit belangrijker dan ooit in de huidige verbonden wereld. “Met de recente verbeteringen aan onze Omni-Gen Data Quality Edition maken we het voor bedrijven eenvoudiger om de consistentie en nauwkeurigheid van hun informatie te waarborgen, terwijl ze tegelijkertijd de mogelijkheid hebben om de impact van deze initiatieven te meten. Naarmate meer organisaties op zoek zijn naar manieren om de waarde van hun informatie te maximaliseren, biedt onze technologie een ideaal raamwerk voor zakelijke gebruiker en IT om samen te werken aan hun missie."

Meer informatie: Information Builders

Partners