12-12-2017

Dataiku behaalt AWS Machine Learning Competency status

Deel dit bericht

Dataiku heeft aangekondigd dat het de Amazon Web Services Machine Learning Competency status heeft verworven. Hiermee wordt Dataiku erkend voor het in staat stellen van data scientists en machine learning experts om op basis van hun data voorspellende modellen te trainen en voorspellingen te doen over nieuwe data.

Met het bereiken van de AWS ML Competency onderscheidt Dataiku zich als lid van het AWS-partnernetwerk dat oplossingen heeft ontwikkeld die organisaties helpen hun gegevensuitdagingen op te lossen, machine learning en data science workflows mogelijk te maken en SaaS- en API-gebaseerde mogelijkheden te bieden voor verbetering van intelligentie toepassingen. Het behalen van de AWS ML Competency toont klanten dat Dataiku expertise in ML op AWS heeft gevalideerd.

Mede-oprichter Thomas Cabrol van Dataiku is trots op de bereikte AWS ML Competentiestatus, “omdat het de bewezen staat van dienst van Dataiku erkent om bedrijven te ondersteunen bij versnellen van hun machine learning-inspanningen. Ons team is en blijft gericht op het helpen van klanten bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen door gebruik te maken van de wendbaarheid van AWS."

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk. Om naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Competency Program opgezet om klanten te helpen bij het vinden van APN Partners met diepgaande ervaring en expertise.

Partners