05-12-2017

Information Builders' WebFOCUS leider in FrontRunners BI-rapport

Deel dit bericht

Information Builders heeft aangekondigd dat het WebFOCUS BI-platform is gepositioneerd als leider in het FrontRunners Quadrant for Business Intelligence-software. De erkenning als leider is voor Information Builders een bevestiging dat de WebFOCUS oplossing een breed scala aan functies biedt voor een verscheidenheid aan klanten.

FrontRunners is een publicatie van Software Advice, een betrouwbare bron voor kopers van software. Het rapport evalueert geverifieerde productgegevens en recensies door eindgebruikers vanuit de door Gartner opgezette reviewsites en filters softwareadvice.com, capterra.com en getapp.com. FrontRunners positioneert de best scorende producten op basis van mogelijkheden en waarde. Het WebFOCUS BI- en analyseplatform van Information Builders kreeg hoge scores in beide categorieën en scoorde vooral goed in gebruikersratings.
De inhoud van het FrontRunners-kwadrant is via een methode afgeleid van feitelijke beoordelingen en beoordelingen van eindgebruikers, evenals van door de leverancier geleverde en publiekelijk beschikbare product- en bedrijfsinformatie. De resultaten vertegenwoordigen niet de mening van Gartner of van haar gelieerde ondernemingen.

CEO Gerald Cohen van Information Builders is verheugd dat WebFOCUS opnieuw is onderscheiden vanwege het vermogen om waarde te leveren en de capaciteiten die nodig zijn om aan een breed scala aan analytische behoeften te voldoen. “Erkenning als leider in het FrontRunners for Business Intelligence-rapport is bijzonder belangrijk voor ons, omdat beoordelingen van eindgebruikers een belangrijke rol spelen in onze positionering. Het is bemoedigend om te zien dat onze oplossingen klanten helpen om betere gegevens en betere analyses te leveren en de besluitvorming binnen hun organisaties te verbeteren."

Partners