04-12-2017

TimeXtender is Platina sponsor van DW&BI Summit 2018

Deel dit bericht

TimeXtender is Platina sponsor geworden van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt. TimeXtender is leverancier van de BI-oplossing Discovery Hub.

Het van oorsprong Deense bedrijf TimeXtender is in 2006 opgericht door Heine Krog Iversen en Anne Krog Iversen. In tien jaar tijd is de startup uitgegroeid tot een solide bedrijf dat richting 3000 zakelijke klanten gaat en vestigingen in meerdere Europese landen heeft en in de Verenigde Staten. TimeXtender levert de self-service BI-oplossing Discovery Hub.

Discovery Hub is een metadata-gedreven, agile en geautomatiseerd software platform. De volledig geïntegreerde end-to-end-oplossing wil het beste van twee werelden samenbrengen: data governance en self-service BI. Hiermee kunnen zakelijke gebruikers snel betrouwbare gegevens verkennen en interpreteren, terwijl IT- en BI-specialisten tegelijkertijd verlost worden van overbodige taken door automatisering.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 20 en 21 maart 2018 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. De vijfde editie van de DWBI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Donald Farmer, Mike Ferguson, Janani Dumbleton, Rick van der Lans, Bart Baesens, Cor Baars, Regine Dhaene en Mark de Visser. Wederom een ijzersterke line-up van sprekers die graag hun kennis en ervaring met u delen. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Data governance, Deep learning, Self-service analytics, Data Lakes, Data Science, Analytics, Big Data en nog veel meer.
Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2018.

Partners