30-11-2017

Informatica lanceert cloud datamanagement-oplossingen op AWS

Deel dit bericht

Informatica heeft tijdens AWS re:Invent 2017 in Las Vegas een uitgebreid pakket aangekondigd van op artificiële intelligentie gebaseerde datamanagement-oplossingen voor klanten van Amazon Web Services. Deze oplossingen zijn ontworpen om snelle en veilige datamanagement-implementaties met krachtige self-service en geavanceerde analyse op AWS mogelijk te maken.

De Informatica-oplossingen voor cloudgegevensbeheer zijn beschikbaar op de AWS Marketplace en maken deel uit van het Informatica Intelligent Data Platform. Dit platform wordt ondersteund door de CLAIRE-engine, een door metadata gestuurde AI engine.

Kosteloze trialversie van Informatica Enterprise Data Catalog op AWS
Informatica biedt een gratis trialversie aan van Informatica Enterprise Data Catalog op AWS. Informatica Enterprise Data Catalog maakt gebruik van machine learning algoritmes om alle data in de onderneming te organiseren en te catalogiseren, die vervolgens kunnen worden gecertificeerd door datastewards. De gegevenscatalogus is beschikbaar via een eenvoudige en intelligente zoekbalk, zonder te hoeven vragen of wachten tot IT deze publiceert. AI-gedreven datacatalogisering is een belangrijk onderdeel bij de inzet van data lakes, modernisering van datawarehouses en migratie van data op AWS. Met de AWS QuickStart kunnen klanten eenvoudig een proof of concept opzetten voor de Informatica Enterprise Data Catalog op AWS.

Informatica PowerCenter Pay-as-you-go beschikbaar op AWS Marketplace
Informatica's ETL data-integratie oplossing Informatica PowerCenter is nu beschikbaar op basis van Pay-As-You-Go op de AWS Marketplace en biedt klanten zeer grote flexibiliteit.

Meer informatie: Informatica

Partners