30-11-2017

TimeXtender en Power BI specialist FourData kondigen partnerschap aan

Deel dit bericht

TimeXtender heeft de samenwerking aangekondigd met FourData, een in Rotterdam gevestigde Microsoft Power BI specialist. Met deze overeenkomst biedt FourData haar bestaande en toekomstige klanten in Nederland de Discovery Hub oplossing van TimeXtender.

Discovery Hub is een geïntegreerde benadering van de IT-architectuur achter Business Intelligence, die bedrijven helpt om tijd te winnen bij datagedreven besluitvorming door alles te automatiseren wat kan worden geautomatiseerd in de levenscyclus van data discovery, BI en analytics.
Discovery Hub brengt het beste van twee werelden samen: data governance en self-service BI. Hiermee kunnen zakelijke gebruikers snel betrouwbare gegevens verkennen en interpreteren, terwijl IT- en BI-specialisten tegelijkertijd verlost worden van overbodige taken door automatisering. In tegenstelling tot andere benaderingen, die afhankelijk zijn van een combinatie van tools en leveranciers voor scripting, data preparation en data blending, is Discovery Hub een volledig geïntegreerde end-to-end-oplossing die snel meerwaarde oplevert.

Metadatagedreven aanpak
Volgens CEO Ronald Donkers van FourData bezitten alle organisaties data, maar vele hebben bureaucratische lagen of verouderde systemen die voorkomen dat zakelijke gebruikers gegevens daadwerkelijk kunnen achterhalen. “Snelheid is van vitaal belang, en met een oplossing als Discovery Hub van TimeXtender kunnen zakelijke gebruikers hun betrouwbare gegevens verkrijgen om ze te helpen evalueren, beslissingen te nemen en snel verslag uit te brengen aan belanghebbenden."

Discovery Hub combineert de kracht van automatisering met een metadatagedreven aanpak. Het resultaat is snelle, betrouwbare en beveiligde data, die kunnen worden weergegeven in datavisualisatie- of rapportage front-end tools als Power BI, Qlik, Tableau, of Excel. Omdat het op de top van de SQL Server-stack staat zijn zowel on-premise als cloudoplosingen beschikbaar en kunnen deze eenvoudig worden aangepast.

Self-service BI
Volgens CEO Jørgen Kaufmann van TimeXtender stelt de samenwerking met FourData TimeXtender in staat om nog meer bedrijven in heel Nederland te bereiken.” FourData is een ervaren organisatie met ervaren personeel in het helpen van bedrijven in Nederland. We zijn verheugd om samen te werken met FourData en kijken er naar uit om bedrijven te helpen om een ​​complete datagedreven onderneming te worden."

FourData brengt de datawarehouse-oplossingen van TimeXtender samen met datavisualisatie-software van Microsoft Power BI. De combinatie van deze tools zorgt voor een volledige self-service Business Intelligence omgeving in een organisatie.

Meer informatie: TimeXtender

Partners