29-11-2017

Databricks behaalt AWS Machine Learning Competency status

Deel dit bericht

Databricks heeft aangekondigd dat het de Amazon Web Services Machine Learning Competency status heeft verkregen. Hiermee wordt Databricks erkend voor het in staat stellen van data scientists en machine learning experts om op basis van hun data voorspellende modellen te trainen en voorspellingen te doen over nieuwe data.

Met het bereiken van de AWS ML Competency onderscheidt Databricks zich als lid van het AWS-partnernetwerk dat oplossingen heeft ontwikkeld die organisaties helpen hun gegevensuitdagingen op te lossen, machine learning en data science workflows mogelijk te maken en SaaS- en API-gebaseerde mogelijkheden te bieden voor verbetering van intelligentie toepassingen. Het behalen van de AWS ML Competency toont klanten dat Databricks expertise in ML op AWS heeft gevalideerd.

"Gezien de complexiteit van het bouwen van een schaalbare en betrouwbare productieworkflow die miljarden voorspellingen oplevert, is het nog steeds een uitdaging om machine learning op grote schaal in te zetten", zegt Joseph Spisak, Global Lead for Artificial Intelligence and Machine Learning Partnerships, Amazon Web Services. "We zijn zeer verheugd dat Databricks ons als APN-partner heeft toegevoegd voor het AWS Machine Learning Competency Program. Door routinetaken te automatiseren, kunnen teams zich volledig richten op de problemen die ze proberen op te lossen en minder tijd besteden aan zorgen over het optimaliseren en implementeren van hun modellen. "

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk. Om naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Competency Program opgezet om klanten te helpen bij het vinden van APN Partners met diepgaande ervaring en expertise.

Partners