28-11-2017

HPE GreenLake biedt pay-per-use oplossingen voor Big Data en SAP HANA

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt de lancering aan van HPE GreenLake, een portfolio met pay-per-use oplossingen dat beschikbaar kom voor de belangrijkste workloads van klanten. Producten binnen het portfolio richten zich op big data, back-up, open database, SAP HANA en edge computing.

De op resultaat gebaseerde IT-consumptieoplossingen zijn onder andere:
• HPE GreenLake Big Data dat een Hadoop datalake biedt, geïntegreerd met en getest voor de nieuwste HPE technologie en Hortonworks of Cloudera software.
• HPE GreenLake Backup dat on-premises back-upcapaciteit levert met gebruik van Commvault software. De software is geïntegreerd met de nieuwste HPE technologie. Hierop draaien ook meettechnologie en managementservices van HPE.
• HPE GreenLake Database met EDB Postgres wordt on-premise geleverd en is gebouwd op open sourcetechnologie om te helpen bij het vereenvoudigen van operations en het significant verlagen van de total cost of ownership voor het hele databaseplatform van de klant.
• HPE GreenLake voor SAP HANA biedt een on-premise toepassing, beheerd door HPE met SAP-gecertificeerde hardware, operating system en services om te voldoen aan de eisen ten aanzien van workload performance en beschikbaarheid.
• HPE GreenLake Edge Compute biedt een end-to-end lifecycle framework om de Internet of Things (IoT)-activiteiten van de klant te stimuleren.

De basis van de nieuwe producten is HPE GreenLake Flex Capacity, een innovatieve service van HPE Pointnext die klanten on-premise infrastructuurconsumptie biedt. Afhankelijk van de behoefte, de benodigde expertise en de IT-resources die bedrijven in huis hebben, kunnen zij kiezen tussen de volledige HPE GreenLake-oplossingen of de HPE GreenLake Flex Capacity gebaseerde infrastructuuroplossingen.

Meer informatie: HPE

Partners