14-11-2017

Trifacta en DataRobot gaan partnerschap aan

Deel dit bericht

De Trifacta Wrangler Enterprise- en Edge-producten integreren met DataRobot's geautomatiseerde machine learning platform. Deze integratie moet klanten in staat stellen grootschalige inzet van machine learning te stroomlijnen met het doel om AI-gestuurd te werken. De integratie tussen Trifacta en DataRobot ondersteunt verschillende implementatiemogelijkheden op lokale en cloud-gegevensplatforms.

Data wrangling-processen worden tot nog toe met handmatige codering uitgevoerd. Handmatige gegevensvoorbereiding vereist expertise in een taal als Python of Java en is tijdrovend, omslachtig en foutgevoelig. Naarmate organisaties hun machine-learning inspanningen uitbreiden en moderne oplossingen zoals DataRobot adopteren, wordt handcodering een steeds groter knelpunt. De geïntegreerde Trifacta- en DataRobot-oplossing wil organisaties in staat stellen om Data wrangling te versnellen en analisten om voorspellende modellen te bouwen en in te zetten.

Volgens Seann Gardiner, EVP van Business Development bij DataRobot, bieden AI en machine learning een mogelijkheid voor organisaties om groei te stimuleren en efficiëntie te verbeteren. “Maar uitdagingen wat betreft gegevensvoorbereiding en een tekort aan data science vaardigheden bemoeilijken dit. Onze samenwerking met Trifacta overwint deze barrières en biedt een oplossing waarmee organisaties snel en gemakkelijk AI kunnen omarmen. We zijn verheugd om het voor organisaties eenvoudiger te maken om onze gecombineerde oplossing te gebruiken en hun analysebenadering te moderniseren."

Partners