Webinar: In vijf stappen naar het perfecte dashboard
(30-11-2017)

Deel dit bericht

Data is een fantastische grondstof met eindeloze mogelijkheden om waardevolle producten te maken. Maar BI-ontwikkelaars worden vaak verblind door al die mogelijkheden. Data in een dashboard stoppen, betekent niet automatisch dat je waarde toevoegt in je organisatie! Misschien heb je een visualisatie of dashboard gemaakt die je zelf prachtig vindt, maar wordt de informatie door gebruikers volledig verkeerd geïnterpreteerd en gebruikt. Of iedereen lijkt enthousiast, maar uiteindelijk wordt het dashboard nooit gebruikt. En het kan zo anders!

Kijk je alleen welke data er is en wat je BI-tool met die data kan? Of heb je vooraf goed nagedacht hoe je zorgt dat je dashboard ook echt gebruikt gaat worden? Hoe cool is het als een gebruiker jouw dashboard omarmt, inpast in zijn werkzaamheden en met de verkregen inzichten betere beslissingen neemt of efficiënter werkt?

Tijdens dit webinar leggen Gwyneth Ouwehand en Cor Bonda uit hoe je gebruikers centraal stelt in je ontwerp en hoe je in vijf stappen informatieproducten ontwikkelt die écht gebruikt worden.

30 november
13.00 – 13.30 uur

Registratie

Partners