31-10-2017

HSO start met Business Intelligence unit HSO Analytics

Deel dit bericht

Per oktober is HSO Analytics, een nieuwe unit van Microsoft Solution Integrator HSO, van start gegaan. De ontwikkelingen in Business Intelligence gaan snel en HSO heeft gemerkt dat klanten zoeken naar de beste toepassingen om waarde van data te herkennen. HSO is gespecialiseerd in implementatie van ERP- en CRM-software op basis van Microsoft Dynamics 365 en Office365.

De nieuwe unit moet ervoor zorgen dat klanten hun ambities in de transformatie naar een datagedreven organisatie versneld kunnen bereiken. Het HSO Analytics team wil organisaties in de snel veranderende markt ondersteunen en adviseren. Daarnaast ondersteunt het team bij het omzetten naar actionable data waarmee zij op deze veranderingen kunnen inspelen. HSO Analytics is ervan overtuigd dat bedrijven beter presteren wanneer ze de waarde in data erkennen. Aan de hand van BI-, datawarehouse- en predictive analytics-oplossingen worden klanten geholpen om waarde uit data te halen.

Logische stap
Fouad Allabari is aangetreden als Managing Director van deze nieuwe unit. Onder zijn leiding moet het HSO Analytics-team in het komende jaar sterke groei doormaken. “Het is voor mij een logische stap om aan de slag te gaan bij HSO. Hier zit ik inmiddels helemaal op mijn plek. HSO heeft al een uitstekende reputatie op het gebied van ERP en CRM. Ik wil nu met mijn team verder bouwen aan deze reputatie op het vlak van BI en data-analytics.”
Directeur Jan Koedijk van HSO Nederland voegt toe: “Er gebeurt veel in de wereld van BI en data-analytics. Door HSO Analytics op te richten zetten we een logische stap om onze klanten te ondersteunen bij de kansen en mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Microsoft heeft een goede stack aan producten en loopt voorop als het gaat om BI en data-analytics.”

Meer informatie: HSO

Partners