03-10-2017

SaasNow levert wereldwijd SAS Viya met licentie op cloud-infrastructuur

Deel dit bericht

SaasNow, leverancier van de gelijknamige self service portal voor BI & business analytics software, levert als eerste partij wereldwijd het volledige productportfolio van SAS Viya via een schaalbaar self-service portal.

SaasNow biedt SAS Viya aan via het uitgebreide partnerkanaal. Naast SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics levert SaasNow ook alle andere producten in het portfolio van SAS Viya, zoals SAS Econometrics, SAS Optimization en SAS Visual Forecasting. Door de zeer schaalbare service van SaasNow kunnen organisaties die experimenten en innoveren met analytics, snel en tegen lage kosten starten. De portabiliteit en schaalbaarheid van SAS is aantrekkelijk voor bedrijven, die flexibel willen blijven opereren voor toekomstige groei en veranderende markten. In lijn met de andere diensten van SaasNow is snelle oplevering tegen een gunstig tarief gegarandeerd.

“SAS Viya is gebouwd met de cloud in gedachten, dat maakt het voor ons niet meer dan logisch om dit ook via de cloud-infrastructuur van SaasNow te leveren”, zegt Gerben van Leeuwen, algemeen directeur van SaasNow. “Dit maakt dat organisaties kunnen profiteren van een aantal interessante voordelen, zoals directe database connections en side-to-side VPN mogelijkheden waardoor het gemakkelijker wordt om data van en naar de hosted omgeving te verplaatsen. De flexibele opzet van de cloud-architectuur biedt ons de mogelijkheid om in de toekomst meer diensten toe te voegen en zo aan de vraag vanuit onze klanten te kunnen voldoen. Er zijn al meerdere klanten, die SAS Viya naar alle tevredenheid gebruiken vanuit de SaasNow-omgeving.”

“SaasNow is voor ons een zeer belangrijke en innovatieve partner”, zegt Rob Spee, Director Global Channels bij SAS. “Gezamenlijk helpen we onze klanten om op een eenvoudige en efficiënte manier het optimale uit hun data te halen met analytics en BI. Wij zijn erg verheugd dat SaasNow als eerste partner wereldwijd onze SAS Viya producten ook via een cloud-infrastructuur aan kan bieden”.
SaasNow wordt in Nederland exclusief gehost in de datacenters van Amsio.

Meer informatie: SaasNow

Partners