28-09-2017

MarkLogic introduceert Data Hub Framework

Deel dit bericht

MarkLogic Corporation, leverancier van een operationele en transactionele Enterprise NoSQL database, kondigt een nieuwe referentie-architectuur aan, het MarkLogic Data Hub Framework. Hiermee kunnen IT-architecten en ontwikkelaars volgens MarkLogic hun datasilo's snel en gemakkelijk integreren.

Het nieuwe open source-framework is vrij beschikbaar onder de Apache 2-licentie en wordt al wereldwijd gebruikt door Fortune 1000-organisaties die hun investeringen in NoSQL-technologieën willen maximaliseren.
Van oorsprong is het integreren van data uit silo's erg duur en tijdrovend, in het bijzonder voor grote organisaties die snellere en betere beslissingen willen maken op basis van hun gegevens. Het Data Hub Framework vereenvoudigt en versnelt het bouwen van een oplossing met een framework voor het modelleren, laden en harmoniseren van data, en is in staat mee te bewegen met nieuwe data en wettelijke eisen.

Flexibel framework
“Als een van de pioniers van NoSQL-database vonden we het belangrijk om een ​​flexibel framework te creëren, specifiek voor ontwikkelaars, waarmee ze zowel grote en complexe data-integratie- als digitale transformatieprojecten kunnen vereenvoudigen,” zegt Paxton Hare, principal community engineer bij MarkLogic. “Deze nieuwe referentie-architectuur wordt ondersteund door een gemeenschap van toegewijde ontwikkelaars over de hele wereld, en is gebaseerd op best practices die MarkLogic de afgelopen tien jaar heeft ontwikkeld tijdens vele succesvolle NoSQL-implementaties. Wij zijn van mening dat elke organisatie die snel zijn waardevolle gegevens wil activeren, beheren en benutten, profijt van een constructie gebaseerd op NoSQL.”

Meer informatie over het Data Hub Framework.

Tags:

Database, NoSQL, Data

Company:

MarkLogic

Partners