22-09-2017

Wipro lanceert automatiseringsdiensten voor SAP op basis van Wipro HOLMES

Deel dit bericht

Wipro kondigt de lancering aan van automatiseringsdiensten aangedreven door het Wipro HOLMESTM-platform voor kunstmatige intelligentie. De interfacesoftware voor Wipro HOLMES 2.0 voor SAP-toepassingen werd gecertificeerd door SAP en is bedoeld om de bedrijfsprocessen die draaien op de SAP ERP-toepassing te automatiseren en ermee samen te werken.

Wipro’s automatiseringsdiensten worden ontworpen om de gebruikerservaring en productiviteit cognitief te verbeteren. Het resultaat is een meetbaar verbeterde ‘bedrijfswaarde-index’ op elk niveau van een bedrijfsproces. Deze diensten, die nauw verweven zijn met Wipro HOLMES, hebben een efficiënte computerinterface voor conversaties. De interface werkt met technologie van Avaamo, die net als mensen zogenoemde multiturnconversaties kan leren voeren, oordeelintensieve taken kan uitvoeren en de gebruikerservaring kan verbeteren. Wipro Ventures, het strategische investeringsvehikel van Wipro Limited, dat zich richt op het investeren in beginnende en iets rijpere startups, heeft hiertoe in Avaamo, een bedrijfssoftwarebedrijf op het gebied van conversatiecomputing, geïnvesteerd.

Wipro’s automatiseringsdiensten kunnen gemakkelijk op korte termijn en met weinig inspanning worden geïmplementeerd en zijn nauw verbonden met de roadmap van SAP. Dit helpt om ze toekomstbestendig te maken. De diensten leveren end-to-end functionaliteiten zoals live-inzichten, voorspellende analytics en optimalisatie van bedrijfsprocessen en activeren zo nieuwe bedrijfsmodellen. Deze diensten zijn modulair en klanten kunnen prioriteiten toekennen voor hun toepassing in specifieke bedrijfs- en beheerprocessen en in technologieën om de productiviteit te verbeteren.

Company:

Wipro, SAP

Partners