21-09-2017

Rick van der Lans wordt Ambassadeur van Kadenza

Deel dit bericht

Per 1 september 2017 heeft Rick van der Lans zich als Ambassadeur verbonden aan BI-specialist Kadenza uit Laren. In deze rol gaat Rick van der Lans nauw samenwerken met consultants van Kadenza voor het uitdenken en promoten van nieuwe concepten en oplossingen op het gebied van Business Intelligence, datamanagement, datavirtualisatie, big data, data warehousing en analytics.

Bij klanten van Kadenza trekken Rick en Kadenza samen op in de toepassing van de nieuwste innovaties. Gezamenlijke ervaringen en inzichten van beide partijen zullen gedeeld worden in seminars, webinars, artikelen en white papers. Rick van der Lans zegit hierover: “We hebben de afgelopen jaren bij diverse activiteiten en projecten heel productief samengewerkt. Ik waardeer de beslissing van Kadenza om zich te specialiseren in het logisch datawarehouse, self service analytics en finance, want de wereld van BI wordt steeds ingewikkelder. Om die redenen heb ik besloten me te verbinden aan Kadenza.”
Volgens algemeen directeur Jeroen Blankendaal van Kadenza geeft de samenwerking met Rick van der Lans  Kadenza de kans om nieuwe innovaties zoals datavirtualisatie beter voor het voetlicht te brengen bij  klanten.

Rick van der Lans is een internationale autoriteit op het gebied van datamanagement, datavirtualisatie en Business Intelligence. Hij is als adviseur, docent, spreker en auteur actief over de hele wereld. Van zijn boeken, waaronder ‘Data Virtualization for Business Intelligence Systems’, zijn internationaal meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Kadenza is als BI-specialist actief in Nederland. Het in Laren gevestigde bedrijf helpt, met ruim 100 consultants in dienst, bedrijven om data in het kloppend hart van hun organisatie te zetten, zowel technisch als organisatorisch. Kadenza implementeert oplossingen op het gebied van self-service analytics, datavirtualisatie, data governance en smart finance voor grote bedrijven.

Partners