08-09-2017

SPS en Lenovo introduceren samen Managed Azure Stack

Deel dit bericht

SPS en Lenovo introduceren samen Managed Azure Stack. Dankzij deze gezamenlijke oplossing kunnen organisaties op een veilige en betrouwbare manier Azure-cloudoplossingen leveren vanuit het eigen datacenter, dat van een hostingpartij, of een combinatie ervan en verzekerd zijn van bewezen end-to-end beheer.

SPS is specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van de IT-beheersoftware Gensys die organisaties volledig inzicht in en regie over de IT-ketens geeft, ook in een hybride omgeving waar de Azure Stack deel van uitmaakt. De aangekondigde oplossing bestaat uit de door SPS ontwikkelde Business en IT Service Management software Gensys en de Lenovo ThinkAgile SX for Microsoft Azure Stack appliance. De geïntegreerde IT-, SLA- en cost management onderdelen zorgen ervoor dat business-processen optimaal worden ondersteund.

Managed Azure Stack zorgt voor rust en regie door de combinatie van de Lenovo Azure Stack appliance en de Gensys software voor het end-to-end beheer. Deze geïntegreerde oplossing is maandenlang getest om optimaal gemak en betrouwbaarheid te kunnen bieden.

Marko de Jong, oprichter en CEO van SPS: “Wij zijn blij dat wij samen met Lenovo deze nieuwe propositie op de markt kunnen brengen. Met de Lenovo Azure Stack heeft de eindklant of serviceprovider een veilige en betrouwbare private cloud die naadloos integreert met de public Azure-cloud of met bestaande on-premises IT. Met de Managed Azure Stack zorgen wij ervoor dat het platform, de services en oplossingen op de Azure Stack optimaal functioneren. Klanten willen grip op IT en dat is wat wij bieden. Grip op IT voor, tijdens en na de transitie naar de cloud. Vrijwel altijd ontstaat een hybride omgeving en door de Active CMDB in Gensys kunnen wij die omgeving als één geheel beheren. Door de IT-infrastructuur, inclusief de Azure Stack, in de CMDB te relateren aan business services, heeft het IT-beheer ook een business focus met onder andere geïntegreerd SLA- en cost management. Daarnaast is ‘multi-tenancy’ voor service providers erg belangrijk als zij meerdere klanten op dezelfde Azure Stack operationeel hebben, al dan niet verweven met de bestaande IT-omgeving van de klant.”

“Met de Managed Azure Stack heeft de klant een volledig geïntegreerde en geteste oplossing voor het volledige end-to-end beheer van cloud-toepassingen, ook als deze een hybride vorm hebben. De samenwerking met SPS sluit naadloos aan bij het doel om de hybride cloud zo eenvoudig mogelijk te maken voor onze klanten”, aldus Tom Sluys, General Manager Data Center Group (DCG) Lenovo Benelux.

Company:

SPS, Lenovo

Partners