30-08-2017

Gemalto kondigt databeschermingsoplossingen aan voor VMware Cloud on AWS

Deel dit bericht

Gemalto, aanbieder in digitale beveiliging, kondigt aan dat haar SafeNet-oplossingen voor data-encryptie en sleutelbeheer nu beschikbaar zijn voor klanten van VMware Cloud on AWS. Met de SafeNet-oplossingen wil Gemalto organisaties helpen hun gegevens in de cloud, applicaties, datacentra, netwerken en virtuele omgevingen te beschermen.

Klanten van VMware die werken met Amazon Web Services (AWS) kunnen moeiteloos de beveiligingstechnologie van Gemalto voor in de cloud implementeren om:
- De cloudbeveiliging te verbeteren - klanten kunnen sleutels opslaan en beheren in centrale, beveiligde applicaties en beschikken over de nodige zichtbaarheid en controle om op consistente en efficiënte wijze de beveiligingscontroles uit te voeren.
- Het eigendom van sleutels te garanderen - door een veilige sleutelopslag, hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid garanderen organisaties dat ze de volledige controle behouden over hun encryptiesleutels en -gegevens.
- Het sleutelbeheer te stroomlijnen - beheerders kunnen sneller, gemakkelijker en efficiënter centraal sleutels, rechten en beleidsmaatregelen beheren.
- Naleving makkelijker te maken - het gecentraliseerde platform stelt klanten in staat de strengste compliance en beveiligingsmaatregelen na te leven, te garanderen en te bewijzen.

VMware Cloud on AWS combineert VMware’s Software Defined Data Center (SDDC) software voor bedrijven met de flexibele bare-metal infrastructuur van AWS. Organisaties krijgen zo consistente bedrijfsvoering en applicatiemobiliteit voor privé en publieke cloudomgevingen. Gemalto’s SafeNet-oplossingen stellen klanten van VMware Cloud on AWS in staat om client-side encryptie, gecentraliseerd sleutelbeheer en ‘tokenisation’ – anoniem maken van data – toe te passen. Zo worden beveiligingsoperaties zoals de zichtbaarheid van gegevens, audits voor naleving en het uitvoeren en afdwingen van beleidsmaatregelen vereenvoudigd.

Meer informatie:
Gemalto
VMware Cloud on AWS-marktplaats

Partners