31-12-2015

SmartBear kondigt partnerschap aan met Performance Labs

Deel dit bericht

SmartBear Software, aanbieder van softwarekwaliteit tools heeft een samenwerkingsverband aangekondigd met Performance Labs, één van de toonaangevende softwaretestbedrijven en leverancier van oplossingen voor testautomatisering en performancetesten voor ondernemingen in Noord-Amerika en Rusland. Beide softwarekwaliteitsmarkten kennen een snelle groei, en om aan eisen van klanten te voldoen werkt SmartBear samen met Performance Labs bij het leveren van oplossingen voor testen en kwaliteitsborging.

"We zijn verheugd om samen te werken met Performance Labs om de SmartBear softwaretest- en kwaliteitsborgingoplossingen te verspreiden," zegt Eric Sargent, Vice President, Sales Operations bij SmartBear. "Het bedrijf heeft een snelle groei ondervonden in meerdere sectoren, waaronder financiën, verzekeringen, telecom, retail, e-commerce en software engineering, en we verwachten dat hun succes blijvend is als ze uitgroeien tot een toonaangevende leverancier voor SmartBear."

SmartBear API Readiness platform, Ready! API, is een uniforme set van testtools bestaande uit SoapUI NG voor functionele testen, LoadUI NG Pro voor load testing, ServiceV Pro voor API service virtualization en Secure Pro voor dynamische API security testing.
Meer informatie: http://smartbear.com/product/ready-api/overview

SmartBear's TestComplete is een van de meest erkende geautomatiseerde testtools en winnaar van vier Dr. Dobb's Jolt Awards sinds 2010. TestComplete stelt elke tester, zowel beginnend als gevorderd, in staat om geautomatiseerde tests voor elke desktop-, web- en mobiele toepassing te creëren, beheren en op te starten. Meer informatie: http://smartbear.com/product/testcomplete/overview

Meer informatie over Performance Labs: http://performancelabus.com

Company:

SmartBear

Partners