Power BI Gevorderd
(13-11-2023)

Deel dit bericht

Heb je de basis training Microsoft Power BI al gevolgd of heb je al enige ervaring met Power BI en ben je toe aan een niveau hoger ? Dan wordt het nu tijd voor een verdieping met de training Power BI Gevorderd!

Tijdens deze training leren wij je uitblinken in de meer geavanceerde visualisatiemogelijkheden, modelleer functies, maar ook de beheertaken binnen Power BI. Dit doe je aan de hand van leerzame praktijk opdrachten, onder begeleiding van onze Power BI experts. De training wordt gegeven aan maximaal 8 personen. Zo blijft er voldoende ruimte over voor alle vragen en persoonlijke aandacht. Maak na deze training ook een geavanceerde waardevolle BI omgeving voor jouw hele organisatie

Met een kleine groep ga je na een korte introductie direct aan de slag. Door veel verschillende oefeningen en goede uitleg leer je alle gevorderde facetten van Power BI kennen. De inhoud van de cursus is breed en het niveau is hoog. Juist daardoor leer je om Power BI geavanceerd in te zetten voor je organisatie.

Cursusvorm
De training Power BI bieden wij in verschillende vormen aan:
• Klassikaal bij ons op kantoor in Driebergen (1 dag), zie onderstaande data
• Incompany willen meerdere collega’s aan de slag met Power BI? Laat ons je dan meer vertellen over de Incompany training op locatie.

Benodigde voorkennis
Basis kennis van en enige ervaring met Power BI is vereist.

Data                       
Maandag 13 november

Praktisch
Deze training wordt gegeven in het Nederlands
Tijdens deze training werk je met Power BI op jouw eigen laptop
Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname
De training in Driebergen is van 09.00 – 17.00 uur. Het studiemateriaal ontvang je op deze dag van de trainer.

Locatie kantoor
Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 91 in Driebergen
Route

Kosten
Deelname aan de training bedraagt € 595,- excl. BTW per persoon. Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training wordt het gehele bedrag in rekening gebracht, een vervanger sturen is natuurlijk mogelijk.

Meer informatie en aanmelding

Partners