Adept Events biedt in juni drie virtual classroom trainingen aan

Deel dit bericht

Adept Events gaat in juni een deel van haar seminars online aanbieden. Drie virtual classroom trainingen worden met professionele camera's online aangeboden. Hierbij staat optimale interactiviteit tussen cursist en trainer centraal.

In verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus, is Adept events genoodzaakt om delen van haar trainingsaanbod op korte termijn als online-sessies aan te bieden. Als eerste wordt de succesvolle Microservices training met Sander Hoogendoorn aangeboden, opgesplitst in twee ochtenden op 18 en 19 juni met telkens vier lesblokken van drie kwartier. Ook komt Adept Events met twee volledig nieuwe puur virtuele seminars: een workshop ArchiMate 3.1 door Christian Gijsels van een hele dag (bestaande uit twee ochtenden op 24 en 25 juni); en een seminar Hybride Applicatie Integratie van een halve dag op 16 juni, gegeven door Guy Crets.

Nieuw: ArchiMate 3.1 in Theorie en Praktijk
ArchiMate is een door The Open Group ontwikkelde visuele modelleertaal voor het beschrijven en analyseren van architecturen. In deze training van twee dagdelen leert Christian Gijsels u om ArchiMate in de praktijk toe te passen en  zelfstandig analyses en enterprise architectuur diagrammen te maken.

Nieuw: Hybride Applicatie Integratie
Tijdens deze halfdaagse sessie praat Guy Crets u bij wat betreft evoluties en trends in de wereld van Applicatie Integratie. Met name de combinatie van ESB’s, cloudgebaseerde iPaas-platformen met API-management platformen leiden tot het vrij nieuwe concept van Hybride Integratie Platformen.

Professionele studio-opzet
De trainingen en seminars worden in een professionele opzet vanuit de Adept Events studio online aangeboden. De inzet van professionele camera’s, multicamera en multimicrofoon garandeert een kwalitatief goede live-stream. Tevens verzorg een moderator het cameraschakelwerk en stelt deelnemers tussendoor in de gelegenheid om vragen te stellen via video en chat. Hierdoor kan Adept Events een optimale interactiviteit tussen cursist en trainer garanderen. De sessies zijn alleen als live stream te volgen, ze worden niet opgenomen en zijn dus niet achteraf als video beschikbaar.

Adept Events zal deze opzet ook gebruiken om in de toekomst seminars op locatie als online stream aan te bieden. Dit geeft deelnemers de keuze om naast deelname aan seminar of workshop op locatie deze ook vanuit kantoor of thuiswerkplek te volgen. Al op 3 juni zal de workshop Datavisualisatie en Data Driven Storytelling op deze wijze vanuit de zaal ook remote worden aangeboden als live stream. Uiteraard alleen indien onze accommodatie daartoe de mogelijkheid heeft, gelet op de maatregelen op dat moment.

Over Adept Events
Adept Events is aanbieder van seminars, workshops, expert meetings en congressen op het gebied van IT. Met de workshops en seminars van Adept Events wordt één specifiek onderwerp door een gerenommeerde trainer/spreker behandeld. Alle trainers hebben internationale ervaring en verzorgen de trainingen ‘all over the world’.

Bekijk hier de events:
Microservices Architectuur – Ontwerp, bouw en inrichting
Modelleer en optimaliseer uw Enterprise Architectuur met ArchiMate 3.1
Hybride Applicatie Integratie

Schrijf u in op de nieuwsbrieven van Adept Events per interessegebied

Partners